30 millioner kroner til dig og dine kollegaer

Vidste du, at Fonden til Udvikling af Statens Arbejdspladser netop nu uddeler midler til arbejdspladser i opbrud og bevægelse? Du og dine kollegaer kan også få del i de mere end 30 millioner kroner til udviklingsprojekter, hvis I ansøger senest 2. november.

Opdatering: Indsatsen er afsluttet, men det er altid muligt at ringe eller skrive til os for at høre om mulighederne for støtte til kompetenceudvikling. 


Organisatoriske og teknologiske forandringer kræver omstilling og udvikling. I kan få støtte til kompetenceudvikling, der hjælper arbejdspladsen som helhed til at udvikle opgaveløsningen og håndtere forandringer aktivt. I kan også få støtte til kompetenceudvikling, som mere målrettet øger kompetenceniveauet hos bestemte grupper på arbejdspladsen.

Bliv ringet op

Få en uforpligtende snak med os om, hvilke behov og muligheder for kompetenceudvikling netop jeres arbejdsplads har. Indtast dit eller en kollegas navn og nummer her, så ringer vi jer op.

Få besøg af os

I kan også få besøg af vores konsulenter. Vi kigger forbi jeres arbejdsplads og taler med jer om, hvordan I bedst ansøger om midler. Klik på knappen ovenfor og indtast navn og nummer, så ringer vi og aftaler et møde.

Kom til åbent hus 6. og 12. oktober 2017

I er desuden inviteret til åbent hus 6. oktober i København og 12. oktober i Aarhus. Her kan I få sparring på, hvordan en ide om kompetenceudvikling i organisationen kan komme fra ønske til projekt. Tilmeld jer åbent hus her.

Alle projekter er velkomne – fra de helt små til dem over millionen. Mere end 1000 statslige arbejdspladser har allerede fået støtte. Nu har I også chancen.

Midlerne er fra overenskomstforhandlingerne og administreres af Kompetencesekretariatet. Se eksempler på projekter, vi har givet støtte.

Vi ser frem til at tale med jer!