TR: ambassadører for kompetenceudvikling

Hvordan bliver tillidsrepræsentanter ambassadører for medlemmernes kompetenceudvikling?

Hvordan får jeres medlemmer midler til kompetenceudvikling? Hvad er forskellen på FUSA og Kompetencefonden? Hvilke kompetencebehov er der i staten lige nu? Og hvilke muligheder er der for kompetenceudvikling? Alt det og meget mere kan Kompetencesekretariatet hjælpe med at svare på. Det kræver blot, at I kontakter os.

Kompetencesekretariatet tager gerne en snak med de faglige organisationer, tillidsrepræsentanter og medarbejdergrupper om de muligheder og udfordringer, der er på de statslige arbejdspladser. 

Hvad kan vi hjælpe med?

Tillidsrepræsentanterne er et naturligt bindeled til arbejdspladserne, og vi har erfaring med at rådgive netop den gruppe i forhold til stort og småt. Lige fra hvordan man kan gribe arbejdet med et større kompetenceudviklingsprojekt an til enkle greb i hverdagen, der styrker det daglige miljø for udvikling og læring.

Vi står også gerne til rådighed for de faglige organisationer, hvis I har brug for viden om kompetenceudvikling i staten. Vi fortæller gerne om vores indsigt i tendenser på tværs af de projekter i staten, som vi rådgiver. 

Eksempler på aktiviteter vi har holdt for faglige organisationer og tillidsrepræsentanter er bl.a.: 

  • Oplæg om Kompetencesekretariatets tilbud om MUS i lokale HK Stat-afdelinger
  • Oplæg om Kompetencesekretariatet og fonde til kompetenceudvikling for Fængselsforbundets hovedbestyrelse samt ved kursus for tillidsrepræsentanter
  • Workshop i Uddannelsesforbundet om strategisk kompetenceudvikling og TR’s indflydelsesmuligheder
  • Oplæg på TR-kollegiemøde i Bibliotekarforbundet om kompetenceafklaring samt støttemuligheder i staten
  • Oplæg i faglige klubber på arbejdspladser om forskellige temaer inden for kompetenceudvikling.

Kontakt os

Tag kontakt, hvis ovenstående har fanget jeres interesse, eller hvis I har ideer til, hvordan vi sammen kan skabe mere kompetenceudvikling for medlemmerne. 

E-mail: info@kompetenceudvikling.dk
T: 33 18 69 69