Akademiker- og HK Stat-fondspuljerne åbner igen 1. december

Tirsdag den 1. december bliver der tilført midler til alle Den Statslige Kompetencefonds puljer. Akademiker og HK Stat-fondspuljerne vil igen være åbne. Dermed har alle, omfattet af statslige overenskomster, atter mulighed for at søge om støtte til kompetenceudvikling.

Fonden er lige nu lukket for alle omfattet af Akademikernes overenskomst. Akademiker-fondspuljen har været lukket siden den 3. september, hvor periodens midler var opbrugt. På kun 22 timer havde vi modtaget omkring 800 ansøgninger. HK Stat-fondspuljen lukkede med udgangen af den 20. november.

Men fra tirsdag den 1. december kl. 10 åbner vi igen op for de lukkede puljer.

Gør ansøgning klar – men få leder til at vente

Planlægger du at ansøge Akademiker eller HK Stat-fondspuljerne, så kan du allerede nu gøre din ansøgning klar. Det er dog vigtigt, at din leder ikke godkender ansøgningen, inden puljerne igen er åbne den 1. december 2020 kl. 10.

Når du indsender sin ansøgning, bliver den i første omgang sendt til godkendelse hos din leder. Først når din leder godkender ansøgningen, er den indsendt til Den Statslige Kompetencefond. Det er afgørende, at din leder ikke godkender ansøgningen før puljen er åben, for så bliver din ansøgning automatisk afvist.

Husk, at du ikke må søge om støtte til en aktivitet, der er påbegyndt ved ansøgningstidspunktet. Ansøger du fx den 1. december, må din aktivitet tidligst starte den 2. december 2020.

Se alle regler i fondens FAQ, og læs, hvad de enkelte fondspuljer giver støtte til.

Resten af fonden er allerede åben

Er du omfattet af en anden statslig overenskomst end Akademikernes og HK Stats, så behøver du ikke vente på, at vi fylder midler i fondspuljerne. Der er fortsat midler i fondens tre andre fondspuljer. Det drejer sig om:

  • CO10 - Centralorganisationen af 2010
  • LC - Lærernes Centralorganisation
  • OAO Øvrige - Offentligt Ansatte Organisationers pulje for andre organisationer end HK Stat

Er du i din ansættelse omfattet af en af de fire åbne fondspuljer, så kan du allerede nu indsende din ansøgning.