Menu
Søg

Akademiker- og HK Stat-fondspuljerne åbner igen 1. juni 2021

I skrivende stund er både Akademiker-fondspuljen og HK Stat-fondspuljen midlertidigt tømt for midler. Er du omfattet af en af disse fondspuljer, så kan du med fordel notere 1. juni kl. 10, hvor de to puljer igen er åbne for ansøgninger.

Blomster på et kirsebærtræ
Foto: Timo Vijn, Unsplash.com

Den 1. juni 2021 vil der igen være midler i alle Den Statslige Kompetencefonds fondspuljer. Det vil sige, at Akademiker-fondspuljen og HK Stat-fondspuljen igen vil være åbne for ansøgninger.

Se også: På disse datoer tilfører vi i OK21 nye midler i fonden

Særligt Akademiker-fondspuljen plejer at blive tømt meget hurtigt, og du kan med fordel forberede din ansøgning, inden fondspuljerne åbner.

Fondens tre øvrige puljer er stadig åbne

Der er fortsat midler i fondens tre øvrige fondspuljer, og hvis du er omfattet af en af dem, behøver du ikke at vente. Det drejer sig om:

Er du omfattet af en af de åbne fondspuljer, så kan du allerede nu indsende din ansøgning.

På samme måde er den særlige indsats Akademikere 55 år eller derover også åben for ansøgninger.

Gør ansøgning klar – men få leder til at vente

Planlægger du at ansøge Akademiker- eller HK Stat-fondspuljerne, så kan du allerede nu gøre din ansøgning klar. Det er dog vigtigt, at din leder ikke godkender ansøgningen, inden puljerne igen er åbne den 1. juni 2021 kl. 10.

Når du har udfyldt din ansøgning, skal du sende den til godkendelse hos din leder. Det foregår i ansøgningssystemet. Først når din leder godkender ansøgningen, er den indsendt til Den Statslige Kompetencefond. Det er afgørende, at din leder ikke godkender ansøgningen, før puljen er åben.

Husk, at du ikke må søge om støtte til en aktivitet, der er påbegyndt ved ansøgningstidspunktet. Ansøger du fx den 1. juni, må din aktivitet tidligst starte den 2. juni 2021.

Se fondspuljernes status på fondens side

Det plejer at gå hurtigt, når Akademiker-fondspuljen åbner. Sidst gik der under en time, før midlerne for perioden blev opbrugt.

websiden om Den Statslige Kompetencefond kan du altid se, hvilken status fondens puljer har – og dermed om de enkelte puljer er åbne for ansøgninger. Puljernes status er til enhver tid markeret i grøn, gul eller rød, hvor gul indikerer, at en pulje snart lukker.

Ændringer i fondspuljernes status annonceres via Kompetencesekretariatets profiler på Facebook og LinkedIn og på fondens webside.

Obs