Menu
Søg

Sammen om Udvikling i Forsvaret

På denne side kan du løbende følge med, når 4 af Forsvarets afdelinger udvikler værktøjer og koncepter, som skal styrke deres arbejde med strategisk og systematisk kompetenceudvikling.

En soldat i uniform holder oplæg og peger på dialogplade fra Kompetencesekretariatet. To pilotter ser på oplæg.

4 forsvarsafdelinger udvikler værktøjer til kompetenceudvikling

Afgrænset indsats med varigt tilbud

Indsatsen Sammen om Udvikling hjælper Forsvaret med at styrke det strategiske og systematiske arbejde med kompetenceudvikling.

Det er gode eksempler på rådgivning, som Kompetencesekretariatets rådgivningsteam tilbyder til statslige arbejdspladser. Hør mere om, hvordan vi kan hjælpe din arbejdsplads.

Følg med i processen, når 4 af Forsvarets afdelinger samskaber og bliver klogere på, hvordan de kan arbejde mere strategisk og systematisk med institutionens kompetenceudvikling.

De deltagende afdelinger fra Forsvaret er:

Igennem 4 faser vil repræsentanter fra de 4 afdelinger af Forsvarets ledelse og medarbejdere udveksle erfaringer fra deres arbejde med kompetenceudvikling. I fællesskab vil de udvikle konkrete løsninger, der i sidste ende skal føre til værktøjer eller koncepter, som styrker strategisk og systematisk kompetenceudvikling på deres arbejdspladser.

De 4 faser i forløbet består af en række workshops, der alle bliver faciliteret af konsulenter fra Kompetencesekretariatet. Læs mere om forløbets 4 faser via linket nedenfor.

Første workshop: Behovsafklaring

På den første workshop vil de 4 forsvarsafdelinger vil blive introduceret til indsatsen og få anledning til at sparre og indsamle viden om udfordringer med strategisk og systematisk kompetenceudvikling. På workshoppen stiller vi skarpt på udviklingsbehov, så vi kan skabe en fælles forståelse for, hvad det er for udfordringer, som de 4 afdelinger vil arbejde videre med i indsatsen.

Når workshoppen er færdig vil vi have lavet en samling af indsigter, der giver et godt indblik i de behov, der skal anvendes i den næste fase, hvor der skal udvikles værktøjer eller koncepter til strategisk og systematisk kompetenceudvikling.

Den første workshop bliver afholdt i Kompetencesekretariatet d. 6. februar fra klokken 11 til 15.

Kompetencesekretariatet vil stå for facilitering af workshoppen.

Del dine erfaringer om kompetenceudvikling

Sammen om Udvikling er en samskabelsesindsats, og derfor er vi også interesseret i at høre dine holdninger og erfaringer med kompetenceudvikling på din arbejdsplads. Besvar de 4 spørgsmål i spørgeskemaet nedenfor, og giv dit bidrag til fremtidens kompetenceudvikling i staten.

Besvarelsen er anonym.

Spørgeskema

En OK21-indsats

Sammen om Udvikling i Forsvaret er en del af den overordnede OK21-indsatsen Sammen om Udvikling.

Indsatsen hjælper arbejdspladser med at styrke det strategiske og systematiske arbejde med kompetenceudvikling.

Kontakt

Har du spørgsmål om indsatsen, så er du meget velkommen til at kontakte Kirsten eller Sarah.

Kirsten Lotze
Chefkonsulent
Sarah Rettig Hovmand
Konsulent
Obs