Menu
Søg

Informationsmøde for Folkekirken: Bliv bedre til ord, tal og IT

Kom til et uforpligtende online informationsmøde og hør om den nye indsats for OAO-ansatte i staten ”Bedre til ord, tal og IT”. Mødet er kun for medarbejdere, ledere og andre, der er ansat i Folkekirken.

På mødet vil vores fondsrådgivere, René og Sølvi, fortælle om den nye indsats for OAO-ansatte i staten Bedre til ord, tal og IT i Den Statslige Kompetencefond. Vi fortæller om rammerne for indsatsen, hvad man kan søge til og hvordan. Vi vil komme ind på de typer af undervisning, man kan søge til, og vi kommer med gode råd til, hvordan I kan gribe en proces an i jeres kirke eller kirkegård.

Agenda for mødet

Som arbejdsplads i Folkekirken kan I nu søge midler til støtte af screeningforløb og undervisning på Forberedende voksenundervisning (FVU i dansk, matematik, IT og engelsk) eller Ordblindeundervisning (OBU) for ansatte på OAO-overenskomst. Støtten omfatter økonomisk tilskud til vikardækning eller lønkompensation på arbejdspladsen.

På mødet vil du høre om

  • Retningslinjer for indsatsen
  • Hvilke aktiviteter, der kan søges støtte til
  • Hvilket tilskud, der kan søges
  • Hvordan I kan komme i gang
  • Hvordan I søger støtte

Hvem er mødet for?

Mødet er for alle ansatte i Folkekirken, der ønsker inspiration til, hvordan I kan sætte fokus på medarbejdernes færdigheder i fx dansk, matematik og engelsk på jeres arbejdsplads. Du kan fx være medarbejder, leder, kontaktperson, tillidsrepræsentant for OAO-ansatte eller HR-medarbejder i en kirke/menighedsråd eller på kirkegården.

Hvor?

Møderne bliver afholdt online via Skype for Business. Du kan altså deltage bag din skærm – alene eller sammen med en kollega. Har du ikke mulighed for at have Skype for Business installeret på din computer, så er der heldigvis en anden måde at deltage på. Hent Statens Its guide.

Hvornår?

  • Onsdag den 7. juni kl. 16.00-17.00.

Informationsmøde for Folkekirken: Bedre til ord, tal og IT

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Din funktion
Her kan du selv skrive din funktion, hvis den ikke er på listen

Kompetencesekretariatets privatlivspolitik

Kompetencesekretariatet opbevarer dine personoplysninger ind til mødet har fundet sted. Herefter sletter vi dine oplysninger. Læs vores politik nedenfor.
Kompetencesekretariatet opbevarer dine personoplysninger ind til mødet har fundet sted. Herefter sletter vi dine oplysninger.

Se privatlivspolitik.

Om indsatsen

Som arbejdsplads kan I nu søge midler til støtte af screeningforløb, ordblindetest og undervisning på Forberedende voksenundervisning (FVU) eller Ordblindeundervisning (OBU) for ansatte på OAO-overenskomst. Støtten omfatter økonomisk tilskud til vikardækning eller lønkompensation på arbejdspladsen.

  • Skal jeres gravere, gravermedhjælpere og kirketjenere i højere grad bruge administrative systemer, bestille varer på nettet og beregne materialer?
  • Ved I, om I har ansatte, der har svært ved at læse og regne eller er ordblinde?
  • Har I ansatte, som synes, det er svært at skulle ”tilbage til skolebænken”?

Hent materiale

Hent folder til medarbejderen

Bliv bedre til ord, tal og it til kirke medarbejder

Hent folder til arbejdspladsen

Bliv bedre til ord, tal og it til kirke arbejdsplads

Kontakt

Sølvi Rask
Fondsrådgiver
René Hansen
Fondsrådgiver

Få inspiration fra, hvordan to arbejdspladser har grebet det an:

Obs