Menu
Søg

Inspirationsmøde om kompetencestrategier

Ønsker I at arbejde strategisk med kompetenceudvikling og skabe sammenhæng mellem arbejdspladsens målsætninger og behov for kompetenceudvikling, så kan det være en god ide at udarbejde en kompetencestrategi.

Barn står ved trappetrin
Foto: Jukan Tateisi, Unsplash.com

Opdateret: Der er lukket for tilmelding til møderne, der blev afholdt d. 3., 7. og 14. juni 2021.

Se aktuelle arrangementer eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du får besked, næste gang vi laver et lignende arrangement.

Kompetencestrategien sætter retning for medarbejdernes kompetenceudvikling gennem udpegede indsatsområder, som understøtter arbejdspladsens udvikling.

Hvis du gerne vil blive lidt klogere på, hvordan I konkret kan gribe arbejdet an, hvilket indhold kompetencestrategien kan have og hvem som bør inddrages i arbejdet, så tilmeld dig mødet her.

Agenda for mødet:

  • Introduktion til kompetencestrategi – hvorfor og hvordan
  • Præsentation af værktøjet Kompetencedialogen og interview af arbejdsplads, som har anvendt Kompetencedialogen
  • Inspiration til hvordan I kan udarbejde jeres egen kompetencestrategi

Hvornår?

  • Den 14. juni kl. 10-11.15 Med interview med HR Chef Lars Pedersen, og HR Udviklingskonsulent Anja Skibdal Brinkler fra Gældsstyrelsen. Lukket for tilmelding

  • Den 3. juni kl. 10.00-11.15 Med interview med direktør Lene Qvist og udviklingskonsulent Jytte Randbæk fra SOSU Nord. Lukket for tilmelding
  • Den 7. juni kl. 11.00-12.15 Med interview med tillidsmand Gitte Brinkbæk og chefkonsulent Birte M. Hollingsworth fra Ledelsessekretariatet i Forsvarskommandoen. Lukket for tilmelding
  • Den 7. juni kl. 14.00-15.15 Med interview med tillidsmand Gitte Brinkbæk og chefkonsulent Birte M. Hollingsworth fra Ledelsessekretariatet i Forsvarskommandoen. Lukket for tilmelding

Der er plads til 25 personer ved hvert arrangement, så skynd dig – de fordeles efter først til mølle. Tilmeldingen lukker dagen før arrangementernes afholdelse.

Hvem?

Mødet er for ledere, tillids- og medarbejderrepræsentanter, HR og medlemmer af SU/MIO og kompetenceudvalg eller lignende udvalg, der arbejder med kompetenceudvikling på arbejdspladsen.

Du skal være ansat på en statslig arbejdsplads eller ansat på en selvejende institution og være omfattet af en CFU-fællesoverenskomst eller akademikeroverenskomst for at kunne deltage i mødet.

Hvor?

Møderne bliver afholdt virtuelt via Skype for Business. Har du ikke mulighed for at have Skype for Business installeret på din computer, så er der heldigvis en anden måde at deltage på. Hent Statens Its guide.

Tilmeldingen er lukket

Se aktuelle arrangementer eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du får besked, næste gang vi laver et lignende arrangement.

Kontakt

Kirsten Lotze
Chefkonsulent

Obs