Menu
Søg

Inspirationsmøde om gruppeudviklingssamtaler

Gruppeudviklingssamtalen (GRUS) kan være et vigtig redskab til at omsætte arbejdspladsens strategiske mål og opgaver til konkrete aktiviteter for afdelinger og grupper. Kært barn har som bekendt mange navne, nogle kalder også samtalen TUS eller noget helt tredje. Men GRUS er samtalen, hvor en leder og en gruppe af medarbejdere drøfter gruppens samlede opgaveløsning og identificerer gruppens fælles udviklingsbehov.

fem personer sidder omkring bord
Foto: Dylan Gillis, Unsplash.com

Opdateret: Der er lukket for tilmelding til møderne.

Se aktuelle arrangementer eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du får besked, næste gang vi laver et lignende arrangement.


På mødet giver vi inspiration til, hvordan I kan gribe jeres egen proces an. Du får også inspiration fra en arbejdsplads, som selv afholder GRUS.

Hvis du vil blive klogere på, hvordan gruppeudviklingssamtaler kan styrke jeres strategiske kompetenceudvikling og have inspiration til, hvordan du selv kan gribe arbejdet an, så tilmeld dig mødet her.

Agenda for mødet:

  • Gruppeudviklingssamtalen – hvad kan den og hvorfor er den en god idé?
  • Interview med repræsentant fra en arbejdsplads, som gennemfører GRUS
  • Inspiration til hvordan I kan gennemføre GRUS

Hvornår?

  • Den 15. juni, kl. 10.30-11.45 med deltagelse af Joan Vuust, Områdeleder på Institut for Kommunikation og Psykologi, Det Humanistiske Fakultet på Aalborg Universitet Lukket for tilmelding
  • Den 21. juni, kl. 14.00-15.15 med deltagelse af Camilla Rye Jørgensen, rektor ved Egedal Gymnasium Lukket for tilmelding
  • Den 23. juni, kl. 10.00-11.15 med deltagelse af Franci Johansen, Underdirektør og Bitten Nielsen, HR-udviklingskonsulent fra Landbrugsstyrelsen Lukket for tilmelding

Der er plads til 25 personer ved hvert arrangement, så skynd dig – de fordeles efter først til mølle. Tilmeldingen lukker dagen før mødernes afholdelse.

Hvem?

Mødet er for ledere, tillids- og medarbejderrepræsentanter, HR og medlemmer af SU/MIO og kompetenceudvalg eller lignende udvalg, der arbejder med kompetenceudvikling på arbejdspladsen.

Du skal være ansat på en statslig arbejdsplads eller ansat på en selvejende institution og være omfattet af en CFU-fællesoverenskomst eller akademikeroverenskomst for at kunne deltage i mødet.

Hvor?

Møderne bliver afholdt virtuelt via Skype for Business. Har du ikke mulighed for at have Skype for Business installeret på din computer, så er der heldigvis en anden måde at deltage på. Hent Statens Its guide.

Der er lukket for tilmeldinger

Kontakt

Kirsten Lotze
Chefkonsulent

Obs