Menu
Søg

Inspirationsmøde om Kompetencetjekket

Styrk samarbejdsudvalgets dialog om jeres kompetenceudvikling ved hjælp af Kompetencetjekket. Få mere at vide og afprøv selv Kompetencetjekket på vores virtuelle eller fysiske møder i september.

Dialogværktøj til samarbejdsudvalg

Opdatering: Inspirationsmøderne er afholdt.

Se aktuelle arrangementer eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du får besked, næste gang vi laver et lignende arrangement.


Det er samarbejdsudvalgets ansvar at evaluere på arbejdspladsens samlede indsats for kompetenceudvikling. I praksis foregår samarbejdsudvalgets evaluering på mange forskellige måder og niveauer.

Arbejdspladsens samarbejdsudvalg (SU/MIO) skal arbejde med arbejdspladsens samlede indsats for kompetenceudvikling.

Kompetencetjekket understøtter samarbejdsudvalget i deres dialog om arbejdspladsens indsats for kompetenceudvikling og giver et visuelt overblik over styrker og forbedringsområder i udvalgets arbejde og snakke om kompetenceudvikling.

Alle møder vil have karakter af en workshop med aktiv deltagelse. Vi vil give jer et indblik i, hvordan I kan bruge Kompetencetjekket, så det bidrager til at styrke dialogen i jeres samarbejdsudvalg.

På møderne gennemgår vi redskabet, og giver en smagsprøve på, hvordan det kan anvendes – blandt andet ved at inddrage andres erfaringer med at anvende Kompetencetjekket.

På de fysiske møder vil der desuden være mulighed for selv at afprøve Kompetencetjekket samt mulighed for at give input til nyt redskab, som Kompetencesekretariatet er ved at udarbejde. Der vil også være mulighed for at netværke med andre statslige arbejdspladser.

Om Kompetencetjekket

Kompetencetjekket hjælper jer med at identificere styrker og opmærksomhedspunkter i samarbejdsudvalgets arbejde med kompetenceudvikling. Læs og se video om Kompetencetjekket via linket nedenfor.

Hvornår og hvor?

Der er plads til 30 personer til hvert møde, så skynd dig – de fordeles efter først til mølle.

Tilmeldingen til mødet d. 28. september er d. 21. september, mens tilmeldingen til de øvrige møder lukker dagen før arrangementernes afholdelse.

det virtuelle møde d. 29. september

Det virtuelle møde er en gentagelse af mødet afholdt marts og april 2021. Mødet afholdes via Skype for Business. Har du ikke mulighed for at have Skype for Business installeret på din computer, så er der heldigvis en anden måde at deltage på. Hent Statens Its guide.

Hvem?

Mødet er for medlemmer af SU/MIO og kompetenceudvalg eller lignende udvalg, der arbejder med kompetenceudvikling på arbejdspladsen samt ledere, tillids- og medarbejderrepræsentanter og HR.

Du skal være ansat på en statslig arbejdsplads eller på en selvejende institution og være omfattet af en CFU-fællesoverenskomst eller akademikeroverenskomst for at kunne deltage i mødet.

Kirsten Lotze
Chefkonsulent

Obs