Menu
Søg

Inspirationsmøde: Sådan øger I værdien af kompetenceudvikling

På mødet vil Kompetencesekretariatets konsulenter dele deres viden om, hvad der skal til for at øge muligheden for at få større udbytte af læringsaktiviteter. Vi kommer med konkrete tips og ideer, der kan hjælpe både medarbejder, leder og arbejdspladsen til at arbejde for, at I får mere værdi af kompetenceudvikling.

Kvinde sidder ved computer
Foto: Avel Chuklanov, Unsplash.com

Opdatering: Der er lukket for flere tilmeldinger til begge arrangementer, da der er fuldt booket. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få besked næste gang vi tilbyder et lignende møde.

Kompetenceudvikling igangsættes, fordi medarbejderen og arbejdspladsen ønsker en udvikling eller bestemte forandringer. I nogle tilfælde opnår hverken medarbejderen eller arbejdspladsen det fulde udbytte af udviklingsaktiviteten. Men ved større opmærksomhed og målrettet planlægning kan der laves om på det.

På mødet får du en introduktion til forskellige modeller og redskaber, der nemt kan implementeres på egen arbejdsplads (evt. i forbindelse med MUS og deltagelse i læringsaktiviteter) efterfølgende.  

Hvem?

Mødet er for alle, der interesserer sig for at styrke værdien af kompetenceudvikling. For at kunne deltage skal du dog være ansat på en statslige arbejdsplads eller selvejende institution på undervisningsområdet, der er omfattet af CFU-forliget eller fællesoverenskomsten.

Det kan være for dig:

  • der planlægger kompetenceudviklingsforløb, eller
  • der deltager i kompetenceudvikling, og gerne vil styrke dit eget udbytte af læringsaktiviteterne eller
  • lederen der er ansvarlig for medarbejdernes kompetenceudvikling. 

Hvor og hvornår?

Møderne afholdes online via Skype for Business:

  • d. 29. september kl. 14-15 er lukket for tilmelding
  • d. 4. oktober kl. 9-10 er lukket for tilmelding

Muligheden for tilmelding lukker automatisk, når der er 40 deltagere ved hvert inspirationsmøde.

Der er samme indhold på de to møder.

Har du ikke mulighed for at have Skype for Business installeret på din computer, så er der heldigvis en anden måde at deltage på. Hent guide fra Statens IT.

Kompetencesekretariatets tilbud er finansieret via den statslige overenskomst. Derfor koster det ikke noget at deltage i mødet.

Tilmeldingen er lukket

Der er lukket for flere tilmeldinger til begge arrangementer, da der er fuldt booket.

Kontakt

Lisbet Aabye
Fondsrådgiver

Obs