Menu
Søg

Inspirationsmøde: Spark liv i din MUS

Er du medarbejder på en statslig arbejdsplads, og har du lyst til at få inspiration til, hvordan du kan få mere ud af din MUS (Medarbejderudviklingssamtale)? På mødet giver vi inspiration til, hvad du kan gøre som medarbejdere for, at din MUS bliver en succes.

Mand sidder ved computer og kvinde kigger på ham.

Grebet rigtigt an, er MUS et effektivt redskab til at udvikle sig som medarbejder. Du kan derfor selv være med til at sættes dagsordenen for din MUS ved at pege på de udviklingsområder, som du kan se i forhold til dine opgaver og din kompetenceudvikling.

Hvordan skal du forberede dig bedst muligt til selve samtalen, hvordan skal du agere under samtalen og ikke mindst, hvordan følger du op på samtalen?

En klar og præcis udviklingsaftale mellem dig og din leder er en rigtig god start til at sikre, at de aftalte udviklingsaktiviteter bliver gennemført.

På mødet giver vi inspiration til, hvad du kan gøre som medarbejder for, at din MUS bliver en succes. Du har måske også selv nogle gode erfaringer og ideer, som du vil dele, til, hvordan andre kan sparke nyt liv i MUS.

Så hvis du vil blive klogere på, hvordan MUS kan styrkes så tilmeld dig mødet her.

Agenda for mødet:

  • Hvordan får jeg mest ud af MUS med fokus på før, under og efter samtalen?
  • Udviklingsaftalen mellem dig og din leder – hvordan kan jeg bidrage til konkrete udviklingsmål?
  • Hvordan kan jeg medvirke til at mindske eventuelle barriere for kompetenceudvikling?

Hvornår?

  • Den 10.  januar 2022, kl. 9.30-10.30
  • Den 2. februar 2022, kl.9.30-10.30

Der er plads til 30 personer ved hvert arrangement, så skynd dig – de fordeles efter først til mølle. Tilmeldingen lukker dagen før mødernes afholdelse.

Hvem?

Mødet er for dig som medarbejder og for tillidsrepræsentanter.

Du skal være ansat på en statslig arbejdsplads eller ansat på en selvejende institution og være omfattet af en CFU-fællesoverenskomst eller akademikeroverenskomst for at kunne deltage i mødet.

Hvor?

Møderne bliver afholdt virtuelt via Skype for Business. Har du ikke mulighed for at have Skype for Business installeret på din computer, så er der heldigvis en anden måde at deltage på. Hent Statens Its guide.

Der er åben for tilmeldinger herunder

Inspirationsmøde: Spark liv i din MUS

"*" indicates required fields

Tilmelding*
Navn*

Kompetencesekretariatets privatlivspolitik

Kompetencesekretariatet opbevarer dine personoplysninger ind til mødet har fundet sted. Herefter sletter vi dine oplysninger. Læs vores politik nedenfor.
Privatilivspolitik*
Kompetencesekretariatet opbevarer dine personoplysninger ind til mødet har fundet sted. Herefter sletter vi dine oplysninger.

Se privatlivspolitik.

Kontakt

Kirsten Lotze
Chefkonsulent

Obs