Menu
Søg

Inspirationsmøde: Sæt fokus på kompetenceudvikling på arbejdspladsen

Kom til online inspirationsmøde og hør om hvordan du som SU medlem, TR, leder og HR/arbejdsmiljøkonsulent sætter kompetenceudvikling på dagsordenen.

online møde
online møde

“Kompetencetjekket giver et godt overblik og er et godt udgangspunkt for en drøftelse og refleksion, som kommer hele vejen rundt om de temaer, der knytter sig til kompetenceudvikling. Også temaer, som ellers får mindre opmærksomhed.”

Arne Gram, politidirektør, Fyns Politi.

På mødet vil vores konsulenter, Jeanne og Kirsten, give dig en overordnet forståelse for SU’s rolle og opgaver i forbindelse med kompetenceudvikling.

Du vil også få inspiration til at arbejde med kompetenceudvikling i afdelinger og grupper/teams.

På mødet får du desuden præsenteret værktøjerne Kompetencetjekket og Kompetencefokus, som du kan benytte til at understøtte dialogen om kompetenceudviklingen på din arbejdsplads.

Hør Bl.a. om:

  • Hvordan SU kan arbejde strategisk og systematisk med kompetenceudvikling
  • Hvordan SU’s beslutning og koncepter vedr. kompetenceudvikling kan implementeres i praksis på afdelings- og gruppeniveau
  • Præsentation af værktøjer som understøtter din dialog om kompetenceudvikling på din arbejdsplads

Hvem?

Møderne er for alle der ønsker at sætte kompetenceudvikling på dagsordenen. Fx. TR, ledere, HR, arbejdsmiljøkonsulenter og organisationskonsulenter.

Hvor?

Møderne bliver afholdt online via Microsoft Teams. Inden mødet vil du få tilsendt et link.

Inspirationsmøde: Sæt fokus på kompetenceudvikling på arbejdspladsen

"*" indicates required fields

TILMELDING
Navn*

Kompetencesekretariatets privatlivspolitik

Kompetencesekretariatet opbevarer dine personoplysninger ind til mødet har fundet sted. Herefter sletter vi dine oplysninger. Læs vores politik nedenfor.
Privatilivspolitik*
Kompetencesekretariatet opbevarer dine personoplysninger ind til mødet har fundet sted. Herefter sletter vi dine oplysninger.

Kontakt

Kontakt en af vores rådgivende konsulenter og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer.

Kompetencesekretariatets tilbud er finansieret i den statslige overenskomst. Det betyder, at vores hjælp og rådgivning allerede er betalt.

Obs