Menu
Søg

Konsulentstilling i Kompetencesekretariatet – projektansættelse

Brænder du for at arbejde med kompetenceudvikling, og ønsker du at gøre en positiv forskel for de statslige arbejdspladser? Trives du med en udviklingsdagsorden og med at yde rådgivning for både små og store arbejdspladser? Så søg stillingen som etårig projektansat konsulent i Kompetencesekretariatet.


Bemærk, ansøgningsfristen var den 31. maj 2023

Kompetencesekretariatet er de statslige overenskomstparters fælles sekretariat for kompetenceudvikling. Sammen arbejder vi for at rådgive statslige arbejdspladser om kompetenceudvikling og for at medfinansiere statslige medarbejderes kompetenceudvikling. Alle vores tilbud er finansieret af den statslige overenskomst. Vi er et mindre sekretariat, hvor hver dag er forskellig. Fælles for vores opgaver er, at vi arbejder tæt sammen for at nå vores mål, og vi vil gerne invitere dig med på holdet.

Om stillingen

Som konsulent vil du sammen med sekretariatets øvrige konsulenter skulle rådgive statslige arbejdspladser om strategisk og systematisk kompetenceudvikling, herunder blandt andet MUS og GRUS, SU’s rolle og øvrige relevante områder, som støtter op omkring kompetenceudvikling, der skaber værdi for arbejdspladsen og den enkelte. Du skal kunne bringe dig selv i spil i forhold til forskellige miljøer på de statslige arbejdspladser, og vi forventer, du vil tage aktivt del i et spændende og ambitiøst miljø, hvor udvikling spiller en central rolle. Du får en stor kontaktflade og skal kunne rådgive analogt og digitalt til arbejdspladser spredt over hele landet. Der vil være en del rejseaktivitet forbundet med stillingen.

Dine opgaver vil primært ligge inden for disse hovedområder:

 • Udvikling og anvendelse af Kompetencesekretariatets nuværende rådgivningstilbud målrettet statslige arbejdspladser
 • Designe og afvikle udviklingsforløb for statslige arbejdspladser, herunder behovsafdækning i samarbejde med kunden
 • Nytænkning og rådgivning af faglig høj kvalitet, der kan styrke fremtidens arbejde med kompetenceudvikling på de statslige arbejdspladser.

Fælles for opgaverne er, at du skal kunne arbejde selvstændigt og samtidig kunne skabe resultater i tæt samspil med ledelse, kolleger og samarbejdspartnere. Din samlede opgaveportefølje fastlægges ud fra dine kompetencer og efter kontorets behov i forhold til opgavevaretagelse.

Om dig

Vi forventer, at du har en stor interesse i og erfaring med udvikling af offentlige arbejdspladser – enten som ansat eller i en ekstern funktion – og derudover forventer vi, at du:

 • Har mangeårig erfaring med facilitering af udviklingsprocesser samt med at holde workshops/oplæg i små og større forsamlinger
 • Kan designe og afvikle udviklingsforløb på baggrund af behovsafdækning i samarbejde med kunden
 • Er fagligt funderet inden for HR-/organisationsudvikling og læring
 • Har god politisk tæft og en høj personlig integritet
 • Har gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner, og kan begå dig på engelsk.

Ansøgningsfristen er onsdag den 31. maj 2023.

Send din ansøgning samt CV og relevant dokumentation via dette link senest den 31. maj 2023.

Vi forventer at gennemføre første samtaler i uge 23/24. Tiltrædelse 1. august 2023 eller efter nærmere aftale.

Vi tilbyder

 • En spændende og alsidig hverdag med stor mulighed for selv at præge jobbet.
 • Et godt arbejdsmiljø med dygtige kollegaer og et kollegialt fællesskab med en uformel tone og god stemning
 • Et job i en visionær og ambitiøs organisation, hvor der ikke er langt fra idé til handling, og hvor du får gode muligheder for faglig udvikling.

Du bliver ansat på fuld tid som fuldmægtig eller konsulent indplaceret efter statens overenskomst med Akademikerne.

Om os

I 2023 skal vi implementere flere tværgående indsatser med fokus på rådgivning og forskellige aspekter af rådgivning af statslige arbejdspladser i tæt dialog med parterne på det statslige arbejdsmarked. Læs mere om os.

Yderligere oplysninger

Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Anne-Kathrine Mandrup eller Chefkonsulent Kirsten Lotze

Anne-Kathrine Mandrup
Sekretariatschef
Kirsten Lotze
Chefkonsulent
Obs