Menu
Søg

Faglig stærk student til Kompetencesekretariatet – tidsbegrænset stilling

Brænder du for at gøre en forskel for udviklingen af statens arbejdspladser? Så søg stillingen som student hos Kompetencesekretariatet.

Kvinde ved skrivebord og pc kigger mod person i forgrunden.

Vil du arbejde med administration og forvaltning i et spændende og udviklingsorienteret miljø og samtidig bidrage til kompetenceudvikling af statens arbejdspladser? Så er et studierelevant job i Kompetencesekretariatet helt sikkert noget for dig.

Vi lægger vægt på at kunne tilbyde et attraktivt studiejob med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Ud over samarbejde, sparring og videndeling internt i Kompetencesekretariatet vil du få kontakt med vores brugere fra forskellige statslige arbejdspladser og eksterne samarbejdspartnere.

Stillingen

Vi tilbyder et job med god mulighed for udvikling og indflydelse på de konkrete arbejdsopgaver. Stillingen er tidsbegrænset med udløb den 30. juni 2023. Stillingen er på ca. 15 timer pr. uge med fleksibel tilrettelæggelse og hensyn til undervisning og eksamenslæsning. Som student vil du opleve et arbejdsmiljø med forskellige opgaver og samarbejdsrelationer, men også med et stort individuelt ansvar.

Du skal arbejde med:

  • Administration af Den Statslige Kompetencefond herunder controlling
  • Brugerkontakt herunder besvarelse af mails og telefoner
  • Tilsyn og analyser inden for sekretariatets arbejdsopgaver i begrænset omfang.
  • Løbende regnskabsopgaver

Om dig

Du er studerende eksempelvis inden for samfundsvidenskab eller humaniora med interesse for administration, analyser og kompetenceudvikling på statslige arbejdspladser og har et par år tilbage af din uddannelse.

Som person er du ansvarsbevidst, har en positiv tilgang og mod på at lære nyt. Du har bredt kendskab til IT herunder Excel og har lyst til arbejde med vores forskellige it-systemer.

Hvem er vi?

Kompetencesekretariatet er de statslige overenskomstparters fælles sekretariat for kompetenceudvikling. Kompetencesekretariatet varetager administrationen af Den Statslige Kompetencefond samt bistår statens arbejdspladser med rådgivning inden for kompetenceudvikling.

Din ansøgning

Send din ansøgning inkl. CV og karakterudskrift fra din uddannelse senest mandag den 30. januar 2023.

Der vil blive afholdt jobsamtaler løbende.

Ansættelse sker i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og HK Stat. Læs mere om Kompetencesekretariatet.

Yderligere oplysninger

Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Budget- og regnskabschef Lene Skovgaard Holm eller fuldmægtig Lasse Petersen, hvis du har spørgsmål.

Lene Skovgaard Holm
Budget- og regnskabschef
Lasse Højmark Petersen
Fuldmægtig
Obs