Menu
Søg

Online inspirationsmøde om kompetencestrategier

Ønsker I at arbejde strategisk med kompetenceudvikling og skabe sammenhæng mellem arbejdspladsens målsætninger og behov for kompetenceudvikling? Så vær med den 15. eller 20. marts, og få inspiration til at lave en kompetencestrategi der skaber retning for jeres udvikling. Bemærk, at tilmeldingen er lukket.

PC skærm der viser powerpoint fra inspirationsmøde om kompetencestrategier.
Online inspirationsmøde om kompetencestrategier

Hvad er en kompetencestrategi?

Kompetencestrategien nedbryder arbejdspladsens overordnede mål til kompetencebehov og indsatser og sætter spot på de principper og retningslinjer som skal være gældende for at kompetenceudvikling kan ske i praksis.

Bemærk, at tilmeldingen er lukket.

Vil du gerne blive lidt klogere på, hvordan I konkret kan gribe arbejdet an og hvilke forudsætninger, der skal være opfyldt, for at arbejdet med kompetencestrategien får effekt? Og vil du gerne vide mere om, hvilket indhold der kan indgå i kompetencestrategien og hvem som bør inddrages i arbejdet? Så tilmeld dig mødet her.

Hør Bl.a. om:

  • Forudsætninger for et succesfuldt arbejde med kompetencestrategi og implementering
  • Introduktion til kompetencestrategi – hvorfor og hvordan
  • Interview med casearbejdsplads
  • Præsentation af værktøjet Kompetencedialogen
  • Inspiration til hvordan I kan udarbejde jeres egen kompetencestrategi.

Hvornår?

  • Den 15. marts 2023 kl. 9.30-11.00 med interview med chef Rolf Verge fra Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste. Lukket for tilmelding.
  • Den 20 marts 2023 kl. 9.30-11.00 med interview med centerleder Gitte Dybdal og faglig konsulent Tine Andersen fra Studievalg Danmark. Lukket for tilmelding.

Tilmeldingen lukker 5 dage før arrangementernes afholdelse.

Hvor?

Møderne bliver afholdt virtuelt via Microsoft Teams. Inden mødet vil du få tilsendt et link.

Hvem?

Mødet er målrettet ledere, tillids- og medarbejderrepræsentanter, HR og medlemmer af samarbejdsudvalg (SU/MIO) og kompetenceudvalg eller lignende udvalg, der arbejder med kompetenceudvikling på arbejdspladsen.

For at kunne deltage i mødet skal du være ansat på en statslig arbejdsplads eller ansat på en selvejende institution og være omfattet af en CFU-fællesoverenskomst eller akademikeroverenskomst.

Inspirationsmøde om kompetencestrategier

"*" indikerer påkrævede felter

TILMELDING*

There are no options available for this field.

Navn*

Kompetencesekretariatets privatlivspolitik

Kompetencesekretariatet opbevarer dine personoplysninger ind til mødet har fundet sted. Herefter sletter vi dine oplysninger. Læs vores politik nedenfor.

Kontakt

Kontakt en af vores rådgivende konsulenter og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer.

Kompetencesekretariatets tilbud er finansieret i den statslige overenskomst. Det betyder, at vores hjælp og rådgivning allerede er betalt.

Kirsten Lotze
Chefkonsulent
Marianne Svanberg
Specialkonsulent
Obs