Menu
Søg

Styrelse fik skræddersyet teamworkshop

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet har fået gode metoder til at styrke samarbejde og videndeling på tværs af deres teams. Det er resultatet efter tre timers workshop med Kompetencesekretariatet.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet på workshop om samarbejde og videndeling på tværs

Få workshop om teamudvikling

Kompetencesekretariatet hjælper gerne statslige arbejdspladser med at styrke teamsamarbejdet og anvende Teamunivers.dk. Det gøres både i form af nogle standardworkshops samt ved mere skræddersyede workshops.

Hvordan skaber man bedre rammer for, at arbejdspladsens teams kan drage mere gavn af hinanden i form af mere videndeling, sparring og samarbejde på tværs af teams? Det ved de i Styrelsen for Undervisning og Kvalitets Kontor for Viden og Fagenes Udvikling.

Kontoret kontaktede Kompetencesekretariatet og bad om hjælp til at lave en workshop om samarbejde og videndeling på tværs af tre teams. Det førte til tre timers workshop på arbejdspladsen faciliteret af Kompetencesekretariatet.

Gav gode metoder at arbejde videre med

Med workshoppen skulle der både skabes øget viden på tværs af de tre teams og afprøves procesværktøjer, som kan bruges i det daglige samarbejde. Gennem procesøvelserne Våbenskjoldet, Idé-stafetten og Reflekterende Teams blev der skabt grobund for øget viden og sparring på tværs i kontoret.

”Jeg synes, vi har fået nogle gode metoder at arbejde videre med. Der er bred interesse hos medarbejderne i forhold til, at vi bliver stærkere til at bruge hinandens kompetencer målrettet. I den kommende tid vil vi arbejde videre med, hvordan vi med nye metoder bliver bedre til at sparre og bruge hinanden mere på tværs af teams,”

Fortæller Christine Lindrum Iversen, der er kontorchef i Kontor for Viden og Fagenes Udvikling.

Læs mere om Kompetencesekretariatets tilbud til statslige arbejdspladser, der vil styrke arbejdet i teams.

Katja Munkholm Nielsen
Chefkonsulent

Obs