Menu
Søg

Invitation: Er du nysgerrig for at høre mere om vores nye værktøj Kompetencetjekket og dets anvendelsesmuligheder?

Så kom med til vores inspirationsmøder i april og juni (både virtuelle og fysiske).

Dialogværktøj til samarbejdsudvalg

Bemærk, der er lukket for tilmeldingen.

Inspirationsmøderne vil have karakter af en mini-workshop med aktiv deltagelse. Vi vil give jer et indblik i, hvordan I kan bruge Kompetencetjekket, så det bidrager til at styrke dialogen i jeres samarbejdsudvalg. Vi gennemgår redskabet, og giver en smagsprøve på anvendelsen – blandt andet ved at inddrage andres erfaringer med at anvende Kompetencetjekket.

Hvem

Ledere, tillidsrepræsentanter, HR-medarbejdere eller medarbejdere fra en faglig organisation på det statslige område, der ønsker at styrke dialogerne i samarbejdsudvalget.

Hvor

Vi afholder møderne online via Skype for Business. Log på i god tid, så vi sikrer os, at teknikken virker inden mødet starter.

Vi følger altid myndighedernes retningslinjer ift. Covid-19, hvorfor det kan blive nødvendigt at ændre de to fysiske workshops til virtuelle.

Ekstra inspirationsmøder

På grund af overvældende interesse er der oprettet ekstra inspirationsmøder om Kompetencetjekket. Vær opmærksom på at de oprindelige mødetidspunkter ikke er synlige på sitet, når møderne er fyldt op. Tilmeldingerne er fortsat noteret.

Tilmeld dig senest ugen før mødet

Husk, at vi altid kan tilbyde rådgivning og sparring om kompetenceudvikling til jeres arbejdsplads. Send os en mail, så tager vi hurtigt kontakt til dig, og vi kan aftale nærmere.

Vi glæder os til at se jer!

Med venlig hilsen

Katja og Kirsten
Konsulenter hos Kompetencesekretariatet

Guide til Skype for Business

Har du ikke mulighed for at have Skype for Business installeret på din computer, så er der heldigvis en anden måde at deltage på. Hent Statens Its guide.

Katja Munkholm Nielsen
Chefkonsulent
Kirsten Lotze
Chefkonsulent

Kompetencesekretariatet er de statslige overenskomstparters sekretariat

Vi understøtter arbejdspladsernes arbejde med strategisk og systematisk kompetenceudvikling gennem økonomisk støtte, sparring, oplæg og facilitering af workshops.

Obs