Menu
Søg

Invitation: Har du styr på din virtuelle MUS?

Covid 19 betyder, at de pæne arbejdssko er blevet udskiftet med sutsko, og at virtuelle møder er blevet den måde, vi kommunikerer med hinanden på. Hjemmearbejdet gør dog ikke behovet for medarbejderudviklingssamtalen (MUS) mindre vigtig – måske snarere tværtimod.

illustration af virtuel mus

Arrangementerne om virtuel MUS er blevet gennemført

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du får besked, næste gang vi laver et lignende arrangement om virtuel MUS.

Sådan sagde deltagerne

Jeg har fået en bred vifte af velunderbyggede råd til webinaret om Den virtuelle MUS. Der er gode indsigter at hente både for nye og gamle chefer, der skal få MUS til at fungere over skærmen. Webinaret er effektivt sat sammen, så det giver stort udbytte på kun én time.

Henrik Varmark, kommunikationschef
Erhvervsakademi Aarhus

Spændende og vedkommende kursus om digitale MUS, med god blanding af teori og diskussion. Også interessant med perspektiver fra Aarhus universitet. Og konkrete anbefalinger til, hvordan jeg selv kan prøve nogle ting af. Rigtig godt indspil midt i en coronatid.

Laila Østergren, chefkonsulent
CBS

Video med gode råd

Hvert af de otte møder har haft gæsteoplæg fra statslige arbejdspladser, der gav gode råd og tips og tricks til virtuel MUS.

Se med, og hør eller genhør Malene Grandjean gode råd til, hvad du som leder kan gøre før, under og efter den virtuelle udviklingssamtale.

Få rådgivning fra Kompetencesekretariatet

Husk, at vi altid kan tilbyde rådgivning og sparring om kompetenceudvikling til jeres arbejdsplads. Send os en mail, så tager vi hurtigt kontakt til dig, og vi kan aftale nærmere.

Kirsten Lotze
Chefkonsulent

Kompetencesekretariatet er de statslige overenskomstparters sekretariat

Vi understøtter arbejdspladsernes arbejde med strategisk og systematisk kompetenceudvikling gennem økonomisk støtte, sparring, oplæg og facilitering af workshops.

Obs