Invitation: Har I fokus på kompetenceudvikling på din arbejdsplads?

Kender I Kompetencesekretariatets tilbud – og bruger I dem?

NB! Der er desværre ikke flere ledige pladser til inspirationsmøderne. Tak for den store interesse - vi arbejder på at holde flere arrangementer senere på året.

 

Indtil da, husk at vi altid står klar til at hjælpe statslige arbejdspladser med rådgivning, workshops og fondsmidler til kompetenceudvikling
 

Få inspiration til kompetenceudvikling, som både gavner medarbejdere og arbejdspladsen

På mødet får du en smagsprøve på nogle af vores nye værktøjer, som kan styrke jeres arbejde med kompetenceudvikling. Du vil også få info om Den Statslige Kompetencefond, som alle statsansatte kan søge. Så hvis du er leder, tillidsrepræsentant, HR-medarbejder eller fra en faglig organisation på det statslige område og arbejder med kompetenceudvikling, så kan mødet være lige noget for dig. 
 
Vi tager selvfølgelig højde for COVID-19 retningslinjerne. Derfor holdes møderne som online møde (via Skype). Det vil også være muligt at deltage i fysisk møde, hvis COVID-19-retningslinjerne tillader det. 
 
Møderne afholdes med maksimalt 10 deltagere (også online-møderne) for at understøtte dialogen under møderne. 
 

Hvornår

Der er desværre ikke flere ledige pladser til inspirationsmøderne. Tak for den store interesse - vi arbejder på at holde flere arrangementer senere på året. 
 
Indtil da, husk at vi altid står klar til at hjælpe statslige arbejdspladser med rådgivning, workshops og fondsmidler til kompetenceudvikling.  

Onsdag den 21. oktober 2020, kl 8.30 – 10.00 - hos Kompetencesekretariatet - IKKE FLERE LEDIGE PLADSER

Torsdag den 22. oktober 2020, kl. 15:00 – 16.00 - via Skype - IKKE FLERE LEDIGE PLADSER

Mandag den 26. oktober 2020, kl. 14.30 – 16.00 - hos Kompetencesekretariatet - IKKE FLERE LEDIGE PLADSER

Tirsdag den 27. oktober 2020, kl. 15:00 – 16.00 - via Skype - IKKE FLERE LEDIGE PLADSER

Fredag den 30. oktober 2020, kl 9:00 - 10.00 - via Skype - IKKE FLERE LEDIGE PLADSER

 
 

Vi kan også komme til jer

Husk at Kompetencesekretariatet altid tilbyder konkret rådgivning og sparring om, hvordan din  arbejdspladsen kan arbejde med strategisk kompetenceudvikling. Alle vores tilbud er finansieret af de statslige overenskomster, og koster ikke yderligere at benytte. 

Hvis I ønsker besøg, så kontakt os på her, så aftaler vi nærmere. Sidst men ikke mindst, kan vi selvfølgelig også mødes med jer på digitale platforme, hvis I foretrækker det.

Vi glæder os til at se jer!

Med venlig hilsen
Kompetencesekretariatet.