Menu
Søg

Invitation: Hvor gode er I til at arbejde med kompetenceudvikling på din arbejdsplads?

Og kender I til Kompetencesekretariatets spændende rådgivningstilbud? Hvis ikke, så deltag i vores inspirationsmøder og få inspiration til at tilrettelægge jeres kompetenceudvikling til gavn og glæde for både medarbejdere og arbejdsplads.

I efteråret 2020 udbød vi online møder, der præsenterede vores rådgivningstilbud. Der var stor interesse, møderne blev hurtigt fyldt op, og derfor glæder vi os til nu at gentage møderne.

Inspirationsmøderne vil gøre dig blive klogere på, hvordan din arbejdsplads kan bruge Kompetencesekretariatets forskellige rådgivningstilbud.

Du vil få en smagsprøver på nogle af vores nye, værktøjer, som kan styrke jeres arbejde med
kompetenceudvikling.

Møderne er for dig, som arbejder med kompetenceudvikling. Det kan enten være som leder, HR-medarbejder, som tillids- eller medarbejderrepræsentant dig, som kommer fra en faglig organisation på det statslige område. Temaerne på møderne er de samme, men møderne er tilrettelagt efter hvilken funktion du varetager på arbejdspladsen.

Hvor

Vi afholder møderne online via Skype for Business. Log på i god tid, så vi sikrer os, at teknikken virker inden mødet starter.

Ekstra inspirationsmøder

På grund af overvældende interesse er der oprettet ekstra inspirationsmøder. Vær opmærksom på at de oprindelige mødetidspunkter ikke er synlige på sitet, når møderne er fyldt op. Tilmeldingerne er fortsat noteret.

Tilmeld dig inspirationsmøde om kompetenceudvikling på arbejdspladsen

  • Kompetencesekretariatet opbevarer dine personoplysninger ind til mødet har fundet sted. Herefter sletter vi dine oplysninger.

    Se privatlivspolitik.

Tilmeld dig senest ugen før mødet

Først-til-mølle-princippet gælder, og der vil maksimalt deltage 12 på hvert møde. Bliver møderne hurtigt overtegnet, gentager vi selvfølgelig succesen.

Husk, at vi altid kan tilbyde rådgivning og sparring om kompetenceudvikling til jeres arbejdsplads. Send os en mail, så tager vi hurtigt kontakt til dig, og vi kan aftale nærmere.

Vi glæder os til at se jer!

Med venlig hilsen

Heidi, Katja og Kirsten
Konsulenter hos Kompetencesekretariatet

Guide til Skype for Business

Har du ikke mulighed for at have Skype for Business installeret på din computer, så er der heldigvis en anden måde at deltage på. Hent Statens Its guide.

Heidi Jønch-Clausen
Chefkonsulent
Katja Munkholm Nielsen
Chefkonsulent
Kirsten Lotze
Chefkonsulent

Kompetencesekretariatet er de statslige overenskomstparters sekretariat

Vi understøtter arbejdspladsernes arbejde med strategisk og systematisk kompetenceudvikling gennem økonomisk støtte, sparring, oplæg og facilitering af workshops.

Obs