Kompetencesekretariatet får ny sekretariatschef

Annemette Hammer tiltræder d. 1. maj 2019 som ny sekretariatschef for Kompetencesekretariatet.

Annemette Hammer skal i fremtiden stå i spidsen for de statslige overenskomstparters fælles kompetenceindsatser. Det står klart, efter de statslige overenskomstparter netop har ansat Annemette Hammer som sekretariatschef for Kompetencesekretariatet.

”Jeg glæder mig til at understøtte den centrale udvikling af de statslige arbejdspladsers kompetenceindsatser. Kompetenceudvikling er en af de mest effektive veje til at skabe øget værdi for såvel den enkelte medarbejder som organisation og samfund,” udtaler Annemette Hammer.

Ser frem til fremtidige udfordringer

Som ny sekretariatschef for Kompetencesekretariatet bliver den første opgave at få etableret de statslige overenskomstparters nye fond, Den Statslige Kompetencefond. Og det er en udfordring, hun ser frem til.

”Det bliver spændende at arbejde i krydsfeltet mellem Moderniseringsstyrelsen og Centralorganisationernes Fællesudvalg og være med til at realisere visionerne for Den Statslige Kompetencefond,” fortæller Annemette Hammer om overenskomstparternes nye kompetencefond, der åbner for ansøgninger efter sommerferien.

Overenskomstparterne er glade for at have ansat Annemette Hammer som ny sekretariatschef for Kompetencesekretariatet og ser frem til samarbejdet.

Annemette Hammer kommer fra en stilling som sekretariatschef for Center for Regional Udvikling i Region Hovedstaden.