Kompetencesekretariatet på Folkemødet

Mød os på Folkemødet og bliv klædt på til at søge penge til kompetenceudvikling. Start din fredag med morgenmad og workshop om strategisk kompetenceudvikling. Det hele foregår i K7 ved Akademikernes Hus.

Kompetencesekretariatet vil i år have en øget tilstedeværelse på Folkemødet. I år byder vi både indenfor til en workshop om strategisk kompetenceudvikling, og så kan du alle dage møde os i vores stand ved Akademikernes Hus.

Workshop: Prøv et Kompetencedialogen til arbejdspladsens kompetencestrategi

Start fredagen med et velsmurt rundstykke belagt med strategisk kompetenceudvikling. Vi byder på morgenmad og en introduktion og afprøvning af Kompetencedialogen.

Kompetencedialogen er et dialogværktøj, der hjælper ledere og medarbejdere med at udvikle en strategi for udvikling af arbejdspladsens kompetencer. I fællesskab kan I udvikle en strategi, hvor arbejdspladsens overordnede mål bliver nedbrudt til konkrete handlinger for afdelinger og teams.

Det får du med fra workshoppen

Målet er, at du efter workshoppen har fået et indblik i et godt redskab til at lave en kompetencestrategi på din arbejdsplads. Du kan tage den nye viden med hjem, så I kan udvikle en kompetencestrategi, der er konkret, nem at efterleve og genkendelig for hele arbejdspladsen.

Du kan læse mere om Kompetencedialogen her.

Workshoppen finder sted i Akademikernes Hus fredag fra kl. 9 til 9.45.

Mød os i vores stand

Kom forbi vores stand og hent frø til din kompetenceudvikling. Vi klæder dig på til at få del i Den Statslige Kompetencefonds 172 mio. kr., så du er klar, når fonden åbner i september.

Læs mere om Den Statslige Kompetencefond her.

I samarbejde med vores søsterorganisation Samarbejdssekretariatet vil vi fremvise hele paletten af tilbud til statslige arbejdspladsers arbejde med kompetenceudvikling og samarbejde.

Samarbejdssekretariatet og Kompetencesekretariatet er fælles sekretariater for de statslige overenskomstparter. Hver for sig varetager Samarbejdssekretariatet og Kompetencesekretariatet de statslige overenskomstparters fælles arbejde med dels samarbejde på statslige arbejdspladser og dels kompetenceudvikling på statslige arbejdspladser.

Vores stand er placeret ved Akademikerens Hus K7. Den vil være bemandet fra kl. 10 til 17.