Menu
Søg

Sammen om Udvikling af Driftsstyrelser

På denne side kan du løbende følge med, når Skattestyrelsen og Fødevarestyrelsen udvikler værktøjer, som skal styrke arbejdet med strategisk og systematisk kompetenceudvikling på deres arbejdspladser.

Se videoen fra første workshop, hvor enhedschef Vibeke Højbjerg og specialkonsulent Stine Thielke fortæller om de udfordringer, som de ønsker, at deres værktøj skal tage hånd om.

To driftsstyrelser udvikler værktøjer til kompetenceudvikling

Afgrænset indsats med varigt tilbud

Indsatsen Sammen om Udvikling hjælper driftsstyrelser med at styrke det strategiske og systematiske arbejde med kompetenceudvikling.

Det er gode eksempler på rådgivning, som Kompetencesekretariatets rådgivningsteam tilbyder til statslige arbejdspladser. Hør mere om, hvordan vi kan hjælpe din arbejdsplads.

Følg med i processen, når 2 driftsstyrelser samskaber og bliver klogere på, hvordan de omsætter arbejdspladsens faglige mål til konkrete udviklingsplaner for den enkelte.

De deltagende styrelser er:

Igennem 4 faser vil styrelserne udveksle erfaringer fra deres arbejde med kompetenceudvikling. I fællesskab vil de udvikle konkrete løsninger, der i sidste ende skal føre til et eller flere værktøjer, der styrker strategisk og systematisk kompetenceudvikling på deres arbejdspladser.

De 4 faser i forløbet består af en række workshops, der alle bliver faciliteret af konsulenter fra Kompetencesekretariatet. Læs mere om forløbets 4 faser via linket nedenfor.

Første workshop: Behovsafklaring

Den 3. oktober 2022 blev den første workshop med de to styrelser gennemført. På workshoppen blev Skattestyrelsen og Fødevarestyrelsen introduceret til indsatsen, og de fik anledning til at sparre og indsamle viden om udfordringer med strategisk og systematisk kompetenceudvikling, som der skal arbejdes videre med i de kommende workshops.

På workshoppen blev der delt erfaringer og viden om de udfordringer, som de to styrelser oplever i deres arbejde med kompetenceudvikling. Der blev dermed skabt en fælles forståelse for, hvor der er behov for at tage fat i det i videre forløb. Workshoppen dannede et godt afsæt til næste workshop, hvor der skal laves prototyper til styrelsernes nye værktøjer.

Workshoppen blev afviklet hos Kompetencesekretariatet, der også stod for facilitering af workshoppen.

Del dine erfaringer om kompetenceudvikling

Sammen om Udvikling er en samskabelsesindsats, og derfor er vi også interesseret i at høre dine holdninger og erfaringer med kompetenceudvikling på din arbejdsplads. Det vil derfor være en stor hjælp, hvis du vil besvare de 4 spørgsmål i spørgeskemaet nedenfor.

Besvarelsen er anonym.

Spørgeskema

En OK21-indsats

Sammen om Udvikling af Driftsstyrelser er en del af den overordnede OK21-indsatsen Sammen om Udvikling.

Indsatsen hjælper styrelser med at styrke det strategiske og systematiske arbejde med kompetenceudvikling.

Kontakt

Har du spørgsmål om indsatsen, så er du meget velkommen til at kontakte Marianne eller Lise Lotte.

Marianne Svanberg
Specialkonsulent
Lise Lotte Beck Andersen
Fuldmægtig
Obs