Ta' temperaturen på jeres MUS

Tag temperaturen på MUS med et konkret værktøj, der understøtter processen til den gode udviklingssamtale. Vi har lavet en lille test, som I kan bruge til at tage en snak om, hvor meget I får ud af jeres MUS.

Testen består af 20 udsagn, som kommer rundt om, hvordan jeres MUS fungerer i praksis. Den er ikke videnskabelig, men bygger på talrige erfaringer om "den gode MUS". Dvs. den MUS, som alle oplever som god og meningsfuld - en MUS, der giver effekt både for arbejdspladsen og den enkelte medarbejder.

Brug testen til at igangsætte en dialog om, hvordan I får mere ud af MUS fx i jeres samarbejdsudvalg, et kompetenceudvalg eller personalepolitisk udvalg. Tanken er, at I kan bruge testen til at skabe et fælles billede af, hvordan I ser status og udfordringer på MUS-området.
 
Udfyld testen hver især og vurder de forskellige udsagn. Følg op i fællesskab og drøft, hvorfor svarerne er som de er. Brug drøftelserne og opsamlingen til at fastlægge eventuelle indsatsområder. I er også velkomne til at kontakte os for en sparring om, hvordan I kan styrke jeres MUS-proces. Hent testen under downloads i boksen til højre. 

Styrk MUS med den udvidede MUS-test
Ønsker din arbejdsplads et mere dybdegående indblik i jeres MUS, så kan den udvidede MUS-test være et godt rebskab. Den er ligesom den mindre MUS-test opbygget om tre hovedspørgsmål med tilhørende svarmuligheder.

Hver svarmulighed fører videre til en række behjælpelige råd og spørgsmål, der kan spore jer ind til de overvejelser, som kan forbedre jeres MUS. 

Brug testen nedenfor eller hent den udvidede MUS-test i et samlet pdf-dokument via linket til højre.