28. maj 2021

På tirsdag er der midler i alle puljer

- få fire trin, der får ansøgningen afsted

Kære læser,

På tirsdag kl. 10 fylder vi flere midler i alle Den Statslige Kompetencefonds puljer. Det betyder, at alle fem fondsområder, igen vil være åbne og klar til at modtage Akademiker-, HK Stat-, OAO Øvrige-, CO10- og LC-ansøgninger. Det er din ansættelse, der afgør, hvilken pulje du skal ansøge i.
 
Det er dog vigtigt at bemærke, at LC-, CO10- og OAO Øvrige-fondspuljerne i skrivende stund er åbne og klar til at modtage din ansøgning om støtte til kompetenceudvikling.
 
Og det er nemt at ansøge – noget der ofte kommer bag på vores mange ansøgere. Der er faktisk kun fire trin fra idé til fondsansøgning. Få de fire trin, og indsend eller gør din ansøgning klar.
 
Skulle du få brug for hjælp eller et godt råd til din ansøgning, så sidder vi klar til at hjælpe. Vi har et solidt team af rådgivere, der er specialiseret inden for hver deres fondspulje. Find din personlige fondsrådgiver her.
 
Vi glæder os til at se din ansøgning :)

De bedste hilsner fra alle os i Kompetencesekretariatet
/Anne-Kathrine Mandrup, konstitueret sekretariatschef 

Fire trin: Sådan får du penge til din kompetenceudvikling


De statslige overenskomstparter har afsat 172,5 mio. kroner til efteruddannelse, kurser og andre aktiviteter, der udvikler ansatte i staten. Se hvordan du med bare fire trin får del i pengene til din kompetenceudvikling.
 
Læs mere

5 ansøgere fortæller: Overraskende nemt at søge fondsstøtte


Den Statslige Kompetencefond – det kan lyde lidt kompliceret, men det er overraskende nemt at ansøge om støtte til kompetenceudvikling. Det fortæller fem ansøgere, der hver har ansøgt en af fondens fem fondspuljer. 
 
Læs mere

Akademiker- og HK Stat-fondspuljerne åbner igen 1. juni 2021


I skrivende stund er både Akademiker-fondspuljen og HK Stat-fondspuljen midlertidigt tømt for midler. Er du omfattet af en af disse fondspuljer, så kan du med fordel notere 1. juni kl. 10, hvor de to puljer igen er åbne for ansøgninger.
 
Læs mere

Kontakt din personlige fondsrådgiver


Den Statslige Kompetencefond er inddelt i fem fondspuljer og til hver pulje er der tilknyttet en fondsrådgiver, der er specialiseret i at rådgive og behandle ansøgninger til deres pulje. Find din personlige fondsrådgiver. 
 
Læs mere

Aktuelle inspirationsmøder

Der er endnu få ledige pladser til to typer af inspirationsmøder: 
 
Inspirationsmøde om kompetencestrategier
Ønsker I at arbejde strategisk med kompetenceudvikling og skabe sammenhæng mellem arbejdspladsens målsætninger og behov for kompetenceudvikling, så kan det være en god ide at udarbejde en kompetencestrategi. 
Hvis du gerne vil blive klogere på, hvordan I konkret kan gribe arbejdet an, hvilket indhold kompetencestrategien kan have og hvem som bør inddrages i arbejdet, så tilmeld dig et af møderne d. 3., 7. eller 14. juni. 
Tilmeld dig her
Inspirationsmøde om gruppeudviklingssamtaler
Hvis du vil blive klogere på, hvordan gruppeudviklingssamtaler kan styrke jeres strategiske kompetenceudvikling og have inspiration til, hvordan du selv kan gribe arbejdet an, så er mødet lige noget for dig. Der er endnu pladser d. 21. juni. Tilmeld dig her

Møderne er allerede finansieret via den statslige overenskomst

Vi glæder os til at inspirere dig!  

Status for Den Statslige Kompetencefond

Der er midler at søge i tre af fondens fem puljer, men den 1. juni er der midler i alle puljer. Se aktuel status
Facebook
LinkedIn
Website
Videresend nyhedsbrev

Kompetencesekretariatet
- de statslige overenskomstparters fælles sekretariat for kompetenceudvikling
Kristen Bernikows Gade 4, 4. sal
1105 København K
kompetenceudvikling.dk

Tilføj til adressebog


Afmeld nyhedsbrev

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*