Workshop om teamsamarbejde

Advarselsmeddelelse

Submissions for this form are closed.
Tilmeldingen til de to workshops om teamsamarbejde er desværre lukket. Men vi laver et nyt arrangement i januar 2019.

Det er desværre ikke længere muligt at tilmelde sig de to workshops om teamsamarbejde. Vi har modtaget mange tilmeldinger til særligt arrangementet i København, og derfor planlægger vi at afholde en yderligere workshop om teamsamarbejde i januar, som vil blive afholdt i København.

Det er dog muligt at blive opskrevet på venteliste til to workshops i Aarhus d. 21. november og København d. 5. december. Skriv til konsulent Katja Munkholm Nielsen på kamni@kompetenceudvikling.dk, hvis du vil på venteliste.

Hvis du ønsker at modtage en invitation til den kommende teamworkshop i januar, så skriv til ligeledes til Katja Munkholm Nielsen.

Workshop om teamsamarbejde

På workshoppen giver Kompetencesekretariatet en introduktion til selvhjælpsværktøjet til udvikling af teams: Teamunivers.dk.

Teamunivers.dk indeholder bl.a. en temperaturmåling, som kan hjælpe teamet med at finde sine styrker og svagheder. Temperaturmålingen kan f.eks. bruges som redskab til at afdække, om teamet har behov for at sætte fælles retning for opgaveløsningen, om teamet har behov for at få større kendskab til teammedlemmernes faglige og personlige kompetencer mv. Temperaturmålingen giver konkrete anvisninger til, hvordan arbejdet i teamet styrkes.

På workshoppen skal du selv prøve at udvikle en konkret proces for et teamudviklingsmøde i eget team eller organisation. Så deltag i workshoppen, og bliv klædt på til at anvende Teamunivers.dk. Læs mere om teamsamarbejde og Teamunivers.dk her.

Workshoppen henvender sig til teamledere, teamkoordinatorer, teamtovholdere, tillidsrepræsentanter og HR-ansatte på statslige arbejdspladser, som arbejder med teamudvikling.

Teamunivers.dk kan anvendes, uanset hvilket team du har med at gøre, og uanset hvordan teamet i øvrigt fungerer. 

Program

 1. Velkomst og introduktion 
  Velkomst, introduktion og gennemgang af Teamunivers.dk.
 2. Anvendelse af Teamunivers.dk
  Kompetencesekretariatet giver inspiration til konkret anvendelse af Teamunivers.dk – herunder tips og tricks til afholdelse af egen proces. 
 3. Udvikling af konkret teamproces til egen arbejdsplads 
  Deltagerne laver proces til egen organisation eller team, hvor Teamunivers.dk anvendes. Herefter bordpræsentation og drøftelse af udfordringer.
 4. Evaluering og afslutning 
      

Tid, sted og tilmelding

Mødet bliver afholdt i både Aarhus og i København.

 • 21. november 2018, kl. 13-16
  DGI Huset Aarhus, Værkmestergade 17, 8000 Aarhus C
 • 5. december 2018, kl. 9-12
  Scandic, Vester Søgade 6, 1601 København V

Tilmeldingsfrist

Frist for tilmelding til workshoppen i Aarhus udløber d. 14. november og på samme måde er tilmeldingsfristen for workshoppen i København d. 28. november. 

Arrangementet i København er desværre fuldt booket. Vi planlægger derfor at afholde en yderligere workshop om teamsamarbejde i januar 2019. Ønsker du at få en invitation til det kommende arrangement, så skriv til Katja Munkholm Nielsen på kamni@kompetenceudvikling.dk.