Logo: Kompentencesekretariatet
Søg
Luk menu

4 videofortællinger: Det får vi ud af rådgivningen

I OK21-indsatsen 'Sammen om Udvikling' har en række statslige arbejdspladser fået hjælp til at styrke det strategiske og systematiske arbejde med kompetenceudvikling. Se hvad Bredballe Privatskole, Statens Museum for Kunst, fregatten Absalon og Skattestyrelsen har fået hjælp til.

Indsatsen Sammen om Udvikling har hjulpet 17 statslige arbejdspladser med at styrke det strategiske og systematiske arbejde med kompetenceudvikling. Indsatsen er netop afsluttet, men den er et godt eksempel på den rådgivning, som Kompetencesekretariatets rådgivningsteam tilbyder til statslige arbejdspladser.

Afgrænset indsats med varigt tilbud

Skal din arbejdsplads også have rådgivning og hjælp til strategisk kompetenceudvikling til arbejdspladssen, så skriv dig op til en opringning og høre mere. Rådgivning, workshops og anden form for hjælp til at styrke statslige arbejdspladsers rammer for kompetenceudvikling er fuldt finansieret af de statslige overenskomstparter.

Se fortællingerne fra 4 af de deltagende arbejdspladser og find inspiration til et forløb, som styrker rammerne for kompetenceudvikling på din arbejdsplads.

Bredballe Privatskole fik mere strategisk kompetenceudvikling

Se videoen, og hør skoleleder Henriette Langkjær fortælle, hvordan Bredballe Privatskole har fået hjælp til et mere strategisk arbejde med kompetenceudvikling.

Statens Museum for Kunst har fået en bredere forståelse for kompetenceudvikling

Se video fra workshoppen, hvor vicedirektør Anne Kirkegaard og eventansvarlig Aaste Stegarud fra Statens Museum for Kunst fortæller om, hvordan de med forløbet har fået en bredere forståelse af kompetenceudvikling.

Fregatten Absalon styrker besætningens kompetenceudvikling

Der er for stor udskiftning i besætningen på fregatten Absalon. ”Personelomsætningen er helt ekstrem”, fortæller fregattens næstkommanderende Christian Moustgaard Thiesen.

Sammen med Absalons banjermester Carsten Bering Nielsen vil de styrke Absalons tilbud om kompetenceudvikling til besætningen. Det skal gøre det attraktivt at fortsætte karrieren på fregatten Absalon.

Skattestyrelsen styrker deres hybridarbejde

Se videoen, og hør funktionsleder Gitte Bennedsen og projektkoordinator Janne Olafsson fra Skattestyrelsen fortælle om, hvorfor de netop har valgt at lave et redskab til at forbedre rammerne for hybridarbejde.

Sammen om Udvikling var en særlig OK21-indsats, hvor statslige arbejdspladser i samarbejde og med hjælp fra Kompetencesekretariatet blev klogere på, hvordan arbejdspladsens udfordringer kunne imødekommes med konkrete tiltag til kompetenceudvikling på arbejdspladsen. De deltagende arbejdspladser har sammenskabt og udviklet værktøjer og koncepter til at forbedre strategisk og systematisk kompetenceudvikling. Indsatsen var aftalt i den statslige overenskomst for perioden 2021-2024.

Obs
Skjul nyheder