Logo: Kompentencesekretariatet
Søg
Luk menu

Strategisk kompetenceudvikling

Har I brug for at skabe en rød tråd mellem arbejdspladsens behov for nye og opgraderede kompetencer og medarbejdernes løbende kompetenceudvikling?

Ved at formulere arbejdspladsens behov for kompetenceudvikling i en fælles kompetencestrategi kan I skabe en samlet ramme for jeres kompetenceudviklingsindsats, som giver gennemsigtighed om indsatsområder og prioriteringer. Jeres kompetencestrategi er rammen for jeres kompetenceudviklingsindsats, som gennem dialog mellem ledere og medarbejdere udmøntes i medarbejdernes udviklingsplaner. Samlet set skal de individuelle udviklingsplaner imødekomme arbejdspladsens kompetencebehov.

Vi hjælper jer med at være strategiske og systematiske i arbejdet med kompetenceudviklingen.

En konsulent fra Kompetencesekretariatet peger på dialogplade på bord, hvor der sidder tre soldater omkring.

Få rådgivning og workshops

Vi tilbyder sparring og rådgivning, som er skræddersyet til jeres arbejdsplads og udfordringer. Det kan foregå fysisk, telefonisk eller online.

Vi kan også holde oplæg og facilitere workshops hos jer eller hos os.

Husk, at Kompetencesekretariatets tilbud er finansieret i den statslige overenskomst. Det betyder, at vores hjælp og rådgivning allerede er betalt.

"

For at sikre at vi har de nødvendige kompetencer til at løse opgaverne bedst muligt i en foranderlig verden, har vi brug for at systematisere vores kompetenceudvikling og skabe strategisk sammenhæng i en fælles kompetencestrategi. Vi kan alene nå vores mål med strategien med de rette kompetencer og samarbejdsformer.

– Lone Lund, HR-Partner, HF & VUC Nord.

Hent værktøjer til strategisk kompetenceudvikling

Ønsker I inspiration til processen for jeres strategiske og systematiske arbejde med kompetenceudvikling, så får I her nogle konkrete værktøjer, der kan hjælpe jer.

Kompetencestrategi

Et dialogværktøj, der via drøftelser om arbejdspladsens opgaver, strategiske mål, vilkår, udfordringer og kompetenceudviklingsbehov fører jer til en kompetencestrategi.

Kompetencetjekket

Et online dialogværktøj, der på en enkel og effektiv måde giver jer en oversigt over arbejdspladsens nuværende kompetenceudviklingsindsats, og guider samarbejdsudvalget til en målrettet dialog, der vil styrke jeres arbejdsplads’ kompetenceudviklingsindsats.

Kompetencefokus

Et online dialogværktøj, der på en enkel og effektiv måde giver jer en oversigt over afdelingen, gruppen eller teamets kompetenceudviklingsindsats, og guider jer til en målrettet dialog, der vil styrke jeres arbejde med kompetenceudvikling.

Dialogkort

En evaluering er nødvendig for at vurdere, om aktiviteterne i et udviklingsforløb eller -projekt har virket og ført til det, som arbejdspladsen har ønsket. Det gælder både på det individuelle og på det organisatoriske plan.

Kompetenceløftet

Et e-læringsmodul, som på en hurtig, nem og sjov måde guider dig igennem Kompetenceaftalen. Første skridt mod at arbejde strategisk med jeres kompetenceudvikling.

Farvefoto af person der rækker hånden op i noget der ligner et skolelokale
Obs
Skjul nyheder