Logo: Kompentencesekretariatet
Søg
Luk menu

Bliv ringet op – hør hvordan vi kan hjælpe din arbejdsplads

Få en uforpligtende samtale om jeres behov og muligheder for at få hjælp til at skabe rammerne for kompetenceudvikling på arbejdspladsen. Et fuldt finansieret tilbud til statslige arbejdspladser og faglige organisationer.

Illustrativt foto af en gammel drejetelefon.
Annie Spratt, Unplash.com

Kompetencesekretariatets rådgivning hjælper statslige arbejdspladser med at styrke deres rammer for kompetenceudvikling.

Ønsker du vejledning til valg af efteruddannelse, anbefaler vi, at du kontakter Styrelsen for It og Lærings eVejledning.

Kompetencesekretariatet tilbyder workshops, oplæg eller sparring om kompetenceudvikling. Det kan foregå enten online eller fysisk på din arbejdsplads. Vi dækker hele landet.

Alle Kompetencesekretariatets tilbud er finansieret gennem den statslige overenskomst. Derfor skal hverken faglige organisationer eller statslige arbejdspladser betale, når vores konsulenter gennemfører workshops, videreudvikler interne koncepter til kompetenceudvikling eller tilbyder værktøjer til kompetenceudvikling.

Udfyld og bliv ringet op 

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi dig op til en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe med kompetenceudviklingen på din arbejdsplads.

Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på 33 18 69 69.

Vi ser frem til at tale med dig.

Vi skaber udvikling i mødet mellem ledere og medarbejdere

Kompetenceudvikling er et fælles anliggende for medarbejdere og ledelse. Vores indgangsvinkel er derfor ofte arbejdspladsens samarbejdsudvalg, fordi det netop er sammensat af repræsentanter for ledere og medarbejdere.

Alle vores tilbud er finansieret gennem den statslige overenskomst.

Kirsten Lotze

Konsulent

Lise Lotte Beck Andersen

Konsulent

Marianne Svanberg

Konsulent

Sarah Rettig Hovmand

Konsulent

Solveig Karin Jensen

Konsulent
Obs
Skjul nyheder