Logo: Kompentencesekretariatet
Søg
Luk menu

Bliv ringet op – hør hvordan vi kan hjælpe din arbejdsplads

Få en uforpligtende samtale om jeres behov og muligheder for at få hjælp med kompetenceudvikling på arbejdspladsen. Et fuldt finansieret tilbud til statslige arbejdspladser og faglige organisationer.

Illustrativt foto af en gammel drejetelefon.
Annie Spratt, Unplash.com
"

Det var fantastisk at ’opdage’ de muligheder, der ligger i Kompetencesekretariatet for rådgivning og konsulentbistand. Vi oplevede et kompetent Kompetencesekretariat, der faciliterede nogle relevante og fremadrettede drøftelser i vores teams.

– Christina Bruun Levinsen, kontorchef, Institut for Kulturvidenskaber på Syddansk Universitet

Institut for Kulturvidenskaber ved Syddansk Universitet har anvendt Kompetencesekretariatets tilbud om hjælp til koncepter for gruppeudviklingssamtaler.

Kompetencesekretariatet tilbyder workshops, oplæg eller sparring om kompetenceudvikling. Vi tager gerne rådgivningen til din arbejdsplads. Vi dækker hele landet.

Fuldt finansierede konsulentydelser

Alle Kompetencesekretariatets tilbud er finansieret gennem den statslige overenskomst. Derfor skal hverken faglige organisationer eller statslige arbejdspladser betale, når de får hjælp af vores konsulenter til at gennemføre workshops, videreudvikle interne koncepter til kompetenceudvikling eller gør brug af værktøjer til kompetenceudvikling.

Udfyld og bliv ringet op 

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi dig op til en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe med kompetenceudviklingen på din arbejdsplads.

Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på 33 18 69 69.

Vi ser frem til at tale med dig.

Vi skaber udvikling i mødet mellem ledere og medarbejdere

Kompetenceudvikling er et fælles anliggende for medarbejdere og ledelse. Vores indgangsvinkel er derfor ofte arbejdspladsens samarbejdsudvalg, fordi det netop er sammensat af repræsentanter for ledere og medarbejdere.

Alle vores tilbud er finansieret gennem den statslige overenskomst.

Kirsten Lotze

Chefkonsulent

Lise Lotte Beck Andersen

Fuldmægtig

Marianne Svanberg

Specialkonsulent

Sarah Rettig Hovmand

Konsulent
Sarah

Solveig Karin Jensen

Konsulent
Obs
Skjul nyheder