Logo: Kompentencesekretariatet
Søg
Luk menu

Aktuelle online møder

Følg med her på siden, hvor vi løbende tilføjer aktuelle arrangementer, der giver viden og inspiration til, hvordan du styrker kompetenceudvikling på din arbejdsplads.

Hvad er et godt læringsmiljø? Hvilken betydning har det, og hvordan kan man skabe det i praksis? Få inspiration til at arbejde systematisk med læringsmiljø og videndeling, så det understøtter arbejdspladsens og medarbejdernes behov for kompetenceudvikling.

Mødet foregår online og finder sted d. 15. maj og igen d. 30. maj 2024.

Casearbejdsplads: fuldmægtig Linda Herskov fra National enhed for Særlig Kriminalitet.

Ønsker du at arbejde strategisk med kompetenceudvikling og skabe sammenhæng mellem arbejdspladsens målsætninger og behov for kompetenceudvikling, så kan det være en god ide at udarbejde en kompetencestrategi.

Mødet foregår online d. 11. juni 2024.

Bemærk! Inspirationsmødet er fordelt over to datoer. Vi anbefaler, at man deltager både d. 19. og d. 26. juni.

Bliv klogere på, hvordan din arbejdsplads styrker jeres 55+ medarbejdere, når vi præsenterer konkrete værktøjer, som kan understøtte kompetenceudvikling hos jer.

Med afsæt i forskningsundersøgelser udarbejdet i samarbejde med Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø og Københavns Universitet afliver vi også en række sejlivede myter om kompetenceudvikling blandt seniorer.

Mødet foregår online. Første del finder sted 19. juni 2024, og anden del finder sted ugen efter 26. juni 2024.

Casearbejdsplads: rektor Lene Yding Pedersen og HR-partner Lone Lund fra HF/VUC Nord.

Ønsker du at arbejde strategisk med kompetenceudvikling og skabe sammenhæng mellem arbejdspladsens målsætninger og behov for kompetenceudvikling, så kan det være en god ide at udarbejde en kompetencestrategi.

Mødet foregår online d. 21. august 2024.

Bliv klogere på, hvilken rolle samarbejdsudvalgene (SU) skal spille i relation til kompetenceudvikling, og få inspiration og værktøjer til, hvordan du konkret kan gribe arbejdet an på din arbejdsplads.

Mødet foregår online og finder sted d. 5. september og igen d. 19. september 2024.

Få besked om nye arrangementer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked så snart vi åbner op for tilmeldingen til nye arrangementer om fonden, særlige indsatser eller inspirationsmøder om kompetenceudvikling.

Alle Kompetencesekretariatets møder er finansieret via den statslige overenskomst.

Obs
Skjul nyheder