Menu
Søg

Arrangementskalender

Følg med her på siden, hvor vi løbende tilføjer aktuelle arrangementer, der giver viden og inspiration til, hvordan du styrker kompetenceudvikling på din arbejdsplads.

Møderne er allerede finansieret via den statslige overenskomst.

AFHOLDT

Inspirationsmøde: Sådan øger I værdien af kompetenceudvikling

Der er lukket for tilmelding til inspirationsmøder om, hvordan I som arbejdsplads får større udbytte af læringsaktiviteter. Find inspiration på vores temaside: Styrk værdien af kompetenceudvikling

AFHOLDT

Inspirationsmøde om Kompetencetjekket

Der er lukket for tilmelding til inspirationsmøder om, hvordan I styrker samarbejdsudvalgets dialog om jeres kompetenceudvikling ved hjælp af Kompetencetjekket.

Find inspiration og afprøv Kompetencetjekket.

AFHOLDT

Workshop sætter fokus på samarbejdsudvalgets opgave med at evaluere kompetenceudvikling

Der er lukket for tilmeldingen til workshops om samarbejdsudvalgets opgave med at evaluere kompetenceudvikling. Find inspiration til arbejdet på vores temaside: Styrk værdien af kompetenceudvikling.

AFHOLDT

Inspirationsmøde om gruppeudviklingssamtaler

Der er lukket for tilmeldingen til inspirationsmøderne om gruppeudviklingssamtaler. Find inspiration til arbejdet på vores temaside om gruppe- og medarbejderudviklingssamtaler.

AFHOLDT

Inspirationsmøde om kompetencestrategier

Inspirationsmødet om kompetencestrategi er blevet afholdt.

Hvis du gerne vil blive klogere på, hvordan I konkret kan gribe arbejdet med kompetencestrategi an, så se vores temaside med råd og hjælpemidler til arbejdet med strategisk kompetenceudvikling.

Obs