Menu
Søg

Arrangementskalender

Følg med her på siden, hvor vi løbende tilføjer aktuelle arrangementer, der giver viden og inspiration til, hvordan du styrker kompetenceudvikling på din arbejdsplads.

Der er endnu ikke planlagt flere inspirationsmøder. Følg med i vores nyhedsbrev og få besked, når der er nye inspirationsmøder på vej.

Få fonden i kalenderen

Ønsker du at opdatere kalenderen med tidspunkter for, hvornår vi fylder midler i Den Statslige Kompetencefonds fondspuljer, så se artiklen med alle datoerne for OK21.

Der er endnu ikke planlagt flere inspirationsmøder. Følg med i vores nyhedsbrev og få besked, når der er nye inspirationsmøder på vej.

Alle Kompetencesekretariatets møder er finansieret via den statslige overenskomst.

Se afholdte arrangementer

Inspirationsmøde: Spark liv i din MUS

Den 10. januar 2022 og 2. februar 2022 blev der afholdt to onlinemøder om MUS.

Møderne var rettet mod medarbejdere på en statslig arbejdsplads, der ønskede inspiration til, hvordan man kan få mere ud af MUS (Medarbejderudviklingssamtale).

Inspirationsmøde om værdifuld MUS på arbejdspladsen er aflyst

Arrangementerne planlagt til afvikling den 24. og 31. januar 2022 er desværre aflyste.

Vi forventer at afholde et liggende arrangement senere i år. Følg med i vores nyhedsbrev og få besked, når der er nye inspirationsmøder på vej.

Inspirationsmøde: Sådan øger I værdien af kompetenceudvikling

Der er lukket for tilmelding til inspirationsmøder om, hvordan I som arbejdsplads får større udbytte af læringsaktiviteter. Find inspiration på vores temaside: Styrk værdien af kompetenceudvikling

Inspirationsmøde om Kompetencetjekket

Der er lukket for tilmelding til inspirationsmøder om, hvordan I styrker samarbejdsudvalgets dialog om jeres kompetenceudvikling ved hjælp af Kompetencetjekket.

Find inspiration og afprøv Kompetencetjekket.

Workshop sætter fokus på samarbejdsudvalgets opgave med at evaluere kompetenceudvikling

Der er lukket for tilmeldingen til workshops om samarbejdsudvalgets opgave med at evaluere kompetenceudvikling. Find inspiration til arbejdet på vores temaside: Styrk værdien af kompetenceudvikling.

Inspirationsmøde om gruppeudviklingssamtaler

Der er lukket for tilmeldingen til inspirationsmøderne om gruppeudviklingssamtaler. Find inspiration til arbejdet på vores temaside om gruppe- og medarbejderudviklingssamtaler.

Inspirationsmøde om kompetencestrategier

Inspirationsmødet om kompetencestrategi er blevet afholdt.

Hvis du gerne vil blive klogere på, hvordan I konkret kan gribe arbejdet med kompetencestrategi an, så se vores temaside med råd og hjælpemidler til arbejdet med strategisk kompetenceudvikling.

Obs