Menu
Søg

Arrangementskalender

Følg med her på siden, hvor vi løbende tilføjer aktuelle arrangementer, der giver viden og inspiration til, hvordan du styrker kompetenceudvikling på din arbejdsplads.

Vi tilbyder lige nu tre møder, der hver især byder på viden og redskaber til at udvikle din arbejdsplads’ kompetenceudvikling. Alle tre møder er målrettet dig, der arbejder med kompetenceudvikling på en statslig arbejdsplads, heraf er to af møderne målrettet medlemmer af samarbejdsudvalg.

Møderne er allerede finansieret via den statslige overenskomst.

SEPTEMBER 2021

Workshop sætter fokus på samarbejdsudvalgets opgave med at evaluere kompetenceudvikling

Vi igangsætter kompetenceudvikling for at forandre, men hvordan ved vi, at vi har opnået dette? Det kan I arbejde med, når Kompetencesekretariatet i september inviterer til workshoppen Kompetenceudvikling med værdi.

Mødet er målrettet medlemmer af samarbejdsudvalg, og det bliver afholdt i både Aarhus og København.

SEPTEMBER OG OKTOBER 2021

Inspirationsmøde: Sådan øger I værdien af kompetenceudvikling

På mødet sætter vi fokus på, hvordan I som arbejdsplads får større udbytte af læringsaktiviteter. Vi kommer med konkrete tips og idéer, der kan hjælpe både medarbejder, leder og arbejdspladsen til at tage hånd om værdi af kompetenceudvikling.

Mødet foregår virtuelt via Skype for Business, og er for alle statsligt ansatte, der interesserer sig for at styrke værdien af kompetenceudvikling.

SEPTEMBER 2021

Inspirationsmøde om Kompetencetjekket

Styrk samarbejdsudvalgets dialog om jeres kompetenceudvikling ved hjælp af Kompetencetjekket. Få mere at vide og afprøv selv Kompetencetjekket på vores virtuelle eller fysiske møder i september.

Mødet er målrettet medlemmer af samarbejdsudvalg, og det bliver afholdt i både Aarhus, København og virtuelt via Skype for Business. 

AFHOLDT

Inspirationsmøde om gruppeudviklingssamtaler

Der er lukket for tilmeldingen til inspirationsmøderne om gruppeudviklingssamtaler. Find inspiration til arbejdet på vores temaside om gruppe- og medarbejderudviklingssamtaler.

AFHOLDT

Inspirationsmøde om kompetencestrategier

Inspirationsmødet om kompetencestrategi er blevet afholdt.

Hvis du gerne vil blive klogere på, hvordan I konkret kan gribe arbejdet med kompetencestrategi an, så se vores temaside med råd og hjælpemidler til arbejdet med strategisk kompetenceudvikling.

Obs