Logo: Kompentencesekretariatet
Søg
Luk menu

Aktuelle online møder

Følg med her på siden, hvor vi løbende tilføjer aktuelle arrangementer, der giver viden og inspiration til, hvordan du styrker kompetenceudvikling på din arbejdsplads.

21. august

Casearbejdsplads: rektor Lene Yding Pedersen og HR-partner Lone Lund fra HF/VUC Nord.

Ønsker du at arbejde strategisk med kompetenceudvikling og skabe sammenhæng mellem arbejdspladsens målsætninger og behov for kompetenceudvikling, så kan det være en god ide at udarbejde en kompetencestrategi.

28. august & 3. september

Bliv klogere på, hvordan din arbejdsplads styrker jeres 55+ medarbejdere, når vi præsenterer konkrete værktøjer, som kan understøtte kompetenceudvikling hos jer.

Med afsæt i forskningsundersøgelser udarbejdet i samarbejde med Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø og Københavns Universitet afliver vi også en række sejlivede myter om kompetenceudvikling blandt seniorer.

Bemærk! Inspirationsmødet er fordelt over to datoer. Vi anbefaler, at man deltager begge gange.

5. september & 19. september

Bliv klogere på, hvilken rolle samarbejdsudvalgene (SU) skal spille i relation til kompetenceudvikling, og få inspiration og værktøjer til, hvordan du konkret kan gribe arbejdet an på din arbejdsplads.

Få besked om nye arrangementer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked så snart vi åbner op for tilmeldingen til nye arrangementer om fonden, særlige indsatser eller inspirationsmøder om kompetenceudvikling.

Alle Kompetencesekretariatets møder er finansieret via den statslige overenskomst.

Obs
Skjul nyheder