Menu
Søg

Arrangementskalender

Følg med her på siden, hvor vi løbende tilføjer aktuelle arrangementer, der giver viden og inspiration til, hvordan du styrker kompetenceudvikling på din arbejdsplads.

Gå sommeren i møde med en opdatering på, hvordan du styrker rammerne for kompetenceudviklingen på din arbejdsplads. I juni tilbyder vi to spændende inspirationsmøder, der alle er målrettet dig, der arbejder med kompetenceudvikling på en statslig arbejdsplads:

JUNI 2021

Inspirationsmøde om gruppeudviklingssamtaler

Hvis du vil blive klogere på, hvordan gruppeudviklingssamtaler kan styrke jeres strategiske kompetenceudvikling og have inspiration til, hvordan du selv kan gribe arbejdet an, så er mødet lige noget for dig. Møderne bliver afholdt 15., 21. og 23. juni.

AFHOLDT

Inspirationsmøde om kompetencestrategier

Ønsker I at arbejde strategisk med kompetenceudvikling og skabe sammenhæng mellem arbejdspladsens målsætninger og behov for kompetenceudvikling, så kan det være en god ide at udarbejde en kompetencestrategi. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du får besked, næste gang vi laver et lignende arrangement.

Hvis du gerne vil blive klogere på, hvordan I konkret kan gribe arbejdet an, hvilket indhold kompetencestrategien kan have og hvem som bør inddrages i arbejdet, så se vores temaside med råd og hjælpemidler til arbejdet med strategisk kompetenceudvikling.

AFHOLDT

Den virtuelle MUS

Arrangementerne om virtuel MUS er blevet gennemført.

Læs om de afholdte MUS-arrangementer, og se video med gode råd til den virtuelle MUS.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du får besked, næste gang vi laver et lignende arrangement.

Obs