Logo: Kompentencesekretariatet
Søg
Luk menu

Læringsmiljø og evaluering

Har din arbejdsplads brug for at styrke værdien af jeres kompetenceudviklingsindsats? Så er du landet på den rigtige side. Her er samlet værktøjer, viden og guides, der kan styrke værdien af kompetenceudvikling og læring på arbejdspladsen.

Det behøver ikke kræve en stor indsats at øge værdien af kompetenceudvikling. Planlægning med fastlagte mål og evaluering er vigtigt. Følg op på jeres aktiviteter og fokuser på arbejdspladsens rammer for læring. Det kan vi hjælpe jer med.

Kontakt os, så skræddersyer vi sammen et forløb, som kan være med til at skabe et miljø for systematisk læring på din arbejdsplads.

To personer sidder omkring et bord og arbejder med effektark.

Få rådgivning og workshops

Udnyt vores tilbud om skræddersyet rådgivning, oplæg og workshops. Vi ved, at hver arbejdsplads er unik, og derfor tilpasser vi vores rådgivning til jeres specifikke udfordringer.

Vores service er fuldt finansieret gennem den statslige overenskomst, hvilket betyder, at der allerede er betalt for vores hjælp og rådgivning.

"

Vi ville have nogle kyndige sparringspartnere til vores forløb – og det må man sige, vi fik. Vi oplevede en hurtig og kvalificeret feedback med perspektiver og indspark. Projektets mål er opnået, og tilmed har vi fået nogle helt konkrete tiltag, som vi implementerer i det kommende skoleår.

– Julie Hornslet, viceskoleleder på Sigerslevøster Privatskole

Hent værktøjer til evaluering og læringsmiljø

Kompetencesekretariatet medvirker gerne til at give viden om og inspiration til, hvordan I anvender værktøjerne til at øge værdien af jeres kompetenceudvikling.

Test jeres læringsmiljø

Med gode muligheder for læring på arbejdspladsen, bliver kompetenceudvikling en del af dagligdagen, og effekten af ny viden bliver bedre. Tag testen og få idéer til, hvordan du kan styrke læringsmiljøet på din arbejdsplads.

Kompetencefokus

Kompetencefokus er online dialogværktøj, der giver jer en oversigt over afdelingen, gruppen eller teamets kompetenceudviklingsindsats, og guider jer til en målrettet dialog, som styrker jeres arbejde med kompetenceudvikling.

4 samtalekort der styrker værdien af kompetenceudvikling

Hent samtalekort, der hjælper jer til en dialog om mål, udbytte, implementering og evaluering af kompetenceudvikling på jeres arbejdsplads.

Styrk læringsmiljøet med 6 metoder til læring på arbejdspladsen

Dyk ned i vores 6 konkrete handlinger, der kan styrke den daglige læring på arbejdspladsen.

Sådan evaluerer du kompetenceindsatser

En evaluering er nødvendig for at vurdere, om aktiviteterne i et udviklingsforløb eller -projekt har virket og ført til det, som arbejdspladsen har ønsket. Det gælder både på det individuelle og på det organisatoriske plan.

Farvefoto af person der rækker hånden op i noget der ligner et skolelokale
Obs
Skjul nyheder