Logo: Kompentencesekretariatet
Søg
Luk menu

MUS: Medarbejderudviklingssamtaler

Har I brug for, at de udviklingssamtaler I afholder mellem ledere og medarbejdere bidrager til at udvikle jeres organisation og medarbejdernes kompetencer i den ønskede retning?

Med en strategisk tilgang til MUS kan samtalerne mellem ledere og medarbejder binde arbejdspladsens behov for kompetencer sammen med medarbejdernes ønsker til kompetenceudvikling og blive konkretiseret gennem individuelle udviklingsplaner.

Vi hjælper jer med at indtænke samtalen i en målrettet proces med overvejelser både før, under og efter samtalen, så MUS kan blive et værdifuldt redskab for jeres medarbejdere og arbejdsplads.

rådgiver

Få rådgivning og workshops om MUS

Vi tilbyder sparring og rådgivning, som er skræddersyet til jeres organisation og behov. Det kan foregå fysisk, telefonisk eller online. Vi kan også facilitere drøftelser og holde oplæg hos jer eller hos os.

Husk, at Kompetencesekretariatets tilbud er finansieret i den statslige overenskomst. Det betyder, at vores hjælp og rådgivning allerede er betalt.

"

Det er vigtigt at være observant i forhold til sine medarbejdere – ikke bare i forbindelse med udviklingssamtalen, men hele året. Man skal hele tiden have en fornemmelse af medarbejderne – hvor de er, og hvor de vil bevæge sig hen.

– Pia Wognsen, leder og major i Flyvevåbenet.

Hent værktøjer til medarbejderudviklingssamtaler

Ønsker I inspiration til jeres MUS, så får I her nogle konkrete værktøjer, der kan hjælpe jer i processen.

MUS-testen

Sætter spot på de områder, hvor jeres arbejdsplads med fordel kan styrke MUS.

MUS-hjulet

Hjælper jer i gang med at optimere jeres MUS-proces. Uanset om I skal til at lægge en ny strategi for samtalerne eller blot vil justere på detaljerne, kan I finde inspiration og rådgivning i MUS-hjulet. Med hjulet kommer I hele vejen rundt.

MUS-designer

Den hurtigste vej til at få en god spørgeramme til MUS-samtalen. Vælg de spørgsmål, der passer bedst til jer, gem dem og send eller print dem ud.

MUS SamtaleCirkel

En samtaleguide til centrale emner i en MUS samtale. I MUS SamtaleCirklen finder I også skabeloner til forberedelsesskema og udviklingsplan.

Farvefoto af person der rækker hånden op i noget der ligner et skolelokale
Obs
Skjul nyheder