Logo: Kompentencesekretariatet
Søg
Luk menu

Online inspirationsmøde: Nye veje til værdifuld MUS

Trænger du og din arbejdsplads til at banke rusten af den obligatoriske MUS? Få inspiration til at gentænke jeres MUS, når vi præsenterer alt fra det traditionelle samtaleskema til nyere og agile MUS-metoder, der tager afsæt i arbejdspladsens mål og kompetencebehov og samtidig tilgodeser den enkelte medarbejder.

Mand sidder ved computer og kvinde kigger på ham.

Der er mange veje til en effektiv MUS

Den årlige MUS er obligatorisk på statslige arbejdspladser. Dog oplever nogle ledere og medarbejdere MUS som en tidsrøver, der ikke skaber værdi.

Vil du have inspiration til at få mere ud af jeres MUS? Deltag i inspirationsmødet, og oplev, hvordan MUS kan udfoldes på forskellige måder.

Vi præsenterer både traditionelle og nye tilgange til MUS – heriblandt vores nye MUS-samtalekort, der muliggør et mere individtilpasset samtalefokus. På den måde bliver samtalen mere relevant og personlig for både medarbejder og leder.

Inspirationsmødet gæstes også af vicesekretariatschef ved Ungdomskriminalitetsnævnets Sekretariat, Lene Skovsen, der fortæller om sekretariatets arbejde med at udvikle deres eget skræddersyede MUS-koncept.

Du får inspiration til at udvikle et MUS-koncept og -proces, der både afspejler din arbejdsplads' mål og kompetencebehov, og samtidig er relevant og givende for den enkelte medarbejder.

Tilmeld dig inspirationsmødet, og få mest muligt ud af jeres MUS.

Agenda for mødet:

  • MUS i en strategisk sammenhæng
  • MUS – hvorfor og hvordan?
  • MUS tilgange og koncepter – bl.a. vores nye MUS-samtalekort
  • Case: Lene Skovsen, vicesekretariatschef ved Ungdomskriminalitetsnævnets sekretariat, fortæller om deres erfaringer med at skabe eget MUS-koncept  
  • MUS-værkstedet – sådan skaber I jeres eget koncept
  • Mulighed for rådgivning og konsulentstøtte fra Kompetencesekretariatet

Hvornår?

  • Torsdag d. 10. oktober, kl. 9:30-11:00
  • Onsdag d. 6. november, kl. 9:30-11:00

Tilmeldingen for møderne lukkes hhv. d. 9. oktober og d. 4. november – begge dage kl. 12:00.

Hvem?

Mødet er for ledere, tillids- og medarbejderrepræsentanter, HR og medlemmer af SU/MIO og kompetenceudvalg eller lignende udvalg, der arbejder med kompetenceudvikling på arbejdspladsen.

Du skal være ansat på en statslig arbejdsplads eller ansat på en selvejende institution og være omfattet af en CFU-fællesoverenskomst eller akademikeroverenskomst for at kunne deltage i mødet.

Hvor?

Møderne foregår virtuelt via Microsoft Teams. Vi sender dig et link til inspirationsmødet, når tilmeldingsfristen er udløbet.

Tilmeld dig inspirationsmødet

Kontakt

Kirsten Lotze

Konsulent

Sarah Rettig Hovmand

Konsulent

Obs
Skjul nyheder