Logo: Kompentencesekretariatet
Søg
Luk menu

Ny indsats vil understøtte masteruddannelser for ansatte på CO10-overenskomst

Den 4. januar åbner en særlig indsats, som gør det muligt for statsansatte på CO10-overenskomst at søge op til 50.000 kr. til masteruddannelser.

Person uddanner sig

Parterne bag Den Statslige Kompetencefond har besluttet at hæve beløbsgrænsen på fondsmidler til masteruddannelser fra 30.000 kr. til 50.000 kr. til alle, som er omfattet af en CO10-overenskomst i staten. Indsatsen løber frem til den 31. marts 2021.

Med Den Statslige Kompetencefond ønsker parterne at bidrage til, at den enkelte ansatte udvikler sine kompetencer kontinuerligt gennem hele arbejdslivet. En masteruddannelse kan være en vej til dette.

I løbet af det halvandet år fonden har eksisteret, har over 1000 ansatte på CO10-overenskomst modtaget støtte til kompetenceudviklingsforløb.

Der er imidlertid en tendens til, at masteruddannelser har en højere pris end mange andre uddannelser. Derfor iværksættes nu en særlig indsats, der gør det muligt for statsligt ansatte på CO10-overenskomst at modtage et højere beløb i støtte til masteruddannelser.

Den særlige indsats: "Masteruddannelser – CO10" åbner for modtagelse af ledergodkendte ansøgninger fra den 4. januar 2021 kl. 10.00. Indsatsen er omfattet af CO10-fondspuljens øvrige retningslinjer, herunder at der skal søges om støtte til ét modul ad gangen.

Der kan gives støtte til alle, der er omfattet af CO10-fondspuljen, uanset alder, ansættelsens omfang, erfaringsgrundlag mv.

Centralforeningen af 2010 (CO10) er centralorganisation for alle disse organisationer.

Kontakt

René Hansen

Fondsrådgiver

Obs
Skjul nyheder