Logo: Kompentencesekretariatet
Søg
Luk menu

Bliv Faglært: Informationsmøde for Folkekirken

Tilmeldingen til det online informationsmøde om den nye indsats for OAO-ansatte i staten Bliv Faglært er lukket. Mødet er målrettet medarbejdere, ledere m.fl. i Folkekirken. Du har dog mulighed for at skrive dig op til et opkald om jeres muligheder for støtte fra Bliv Faglært.

Ansat på kirkegård river grus på en gravplads.

Er du interesseret i at høre, hvordan Folkekirkens OAO-ansatte kan få fuld løn, når de tager en faglært uddannelse eller dele af en faglært uddannelse, så tilmeld dig informationsmødet den 21. november.

Indsatsen Bliv Faglært støtter ansatte på OAO-overenskomst som fx gravere/gravermedhjælpere, gartneriarbejdere og kirketjenere. Støtten omfatter økonomisk tilskud til vikardækning eller lønkompensation på arbejdspladsen.

Mere viden om Bliv Faglært

Bliv Faglært er en særlig indsats under OAO-fondspuljen i Den Statslige Kompetencefond. Indsatsen er aftalt i den statslige overenskomst for 2021 til 2024 af Offentligt Ansattes Organisationer (OAO) og Medarbejder- og Kompetencestyrelsen.

Hør om:

  • Baggrund for indsatsen
  • Hvilke uddannelser der kan søges støtte til
  • Retningslinjer for indsatsen
  • Hvilket tilskud, der kan søges
  • Hvordan I søger støtte.

Hvornår?

Mødet afholdes d. 21. november 2023 kl. 14.30 til 15.30.

Mødet foregår online. Vi sender dig et link dagen før mødet.

Hvem?

Mødet er målrettet medarbejdere og ledere i Folkekirken, der er interesserede i at høre mere mulighederne for at få støtte til at blive faglært.

Tilmeldingen er lukket

Det er ikke længere muligt at tilmelde sig arrangementet. Skriver du dine kontaktoplysninger nedenfor, så ringer vi dig op til en samtale om dine muligheder for støtte fra Bliv Faglært.

Kontakt

Vi sidder klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have om indsatsen og hjælpe jeres arbejdsplads i gang.

René Hansen

Fondsrådgiver

Sølvi Rask

Fondsrådgiver
Logoer fra FALL, 3F Danmarks Kirketjenerforening, Landsforeningen af Menighedsråd, FDK og Kirkeministeriet.

Obs
Skjul nyheder