Logo: Kompentencesekretariatet
Søg
Luk menu

Samtalekort til mere værdi af kompetenceudvikling

Hos Kompetencesekretariatet har vi udviklet en serie af fire samtalekort, der kan hjælpe jer i gang med en god dialog om effekten af jeres udvikling. Der er kort til fire forskelle scenarier, der kan hjælpe jer i fællesskab at skabe opmærksomhed på effekt af læringen.

Mand sidder ved skrivebord og kigger på computerskærm.

Kompetencesekretariatets samtalekort er et værktøj, der hjælper jer med at tilrettelægge arbejdspladsens kompetenceudvikling. Med samtalekortene kan I skabe på følgende områder:

  • Samtalekort 1 stiller medarbejder og leder nogle spørgsmål, der hjælper jer i gang med en dialog målene for kompetenceudvikling
  • Samtalekort 2 hjælper jer i gang med en samtale om udbytte af en udviklingsaktivitet
  • Samtalekort 3 retter sig både til samarbejdsudvalget og mellem leder og medarbejder. Det indeholder eksempler på samtaleemner, der hjælper jer med at implementere kompetenceudvikling
  • Samtalekort 4 giver input til, hvordan I kan indsamle data, så I kan evaluere kompetenceudviklingen.

Få hjælp af Kompetencesekretariatet

Samtalekortene er et selvhjælpsværktøj, der hjælper jer i gang med en god dialog. Men er din arbejdsplads statslig, så har I mulighed for at gøre brug af Kompetencesekretariatets tilbud om rådgivning og sparring.

Vi kan tilrettelægge det præcis sådan, så det passer til jeres statslige arbejdsplads. Vores konsulenter sidder klar til at hjælpe.

Kompetencesekretariatets tilbud er finansieret i den statslige overenskomst. Det betyder, at vores hjælp og rådgivning allerede er betalt.

Obs
Skjul nyheder