Logo: Kompentencesekretariatet
Søg
Luk menu

Online inspirationsmøde: Kompetencestrategi i praksis – få de gode idéer omsat til handling

Ønsker I at arbejde strategisk med kompetenceudvikling og skabe sammenhæng mellem arbejdspladsens målsætninger og behovet for kompetenceudvikling? Så er det en god idé at udarbejde en kompetencestrategi.

Kompas holdes i hånden på en strand
Foto: Unspalsh.com

Få mere ud af jeres kompetencestrategi

Der er gode grunde til, at alle statslige arbejdspladser skal have en kompetencestrategi. Forskningen viser nemlig, at statslige arbejdspladser, som har en kompetencestrategi, i højere grad udvikler deres medarbejderes kompetencer end arbejdspladser uden strategi. Statslige arbejdspladser er forskellige, og deres opgaver og behov for kompetenceudvikling varierer. Derfor kan der være store forskelle på arbejdspladsers kompetencestrategier.

Savner du inspiration til, hvordan din arbejdsplads får mere ud af jeres kompetencestrategi?

Dette inspirationsmøde er aktuelt for alle statslige arbejdspladser. Uanset om det er første gang din arbejdsplads udarbejder en kompetencestrategi, eller I allerede har en strategi, men har svært ved at omsætte den i praksis, får du værdifuld viden og værktøj, der kan understøtte din arbejdsplads’ kompetenceudvikling.

Inspirationsmødet gæstes af HR chefkonsulent i Færdselsstyrelsen, Anne Kragholm Nielsen, der fortæller om deres erfaringer og udbytte af implementeringen af en ny kompetencestrategi.

Deltag i inspirationsmødet, og bliv klogere på, hvordan din arbejdsplads konkret fører jeres principper og retningslinjer ud i livet. Du får også inspiration til at sikre, at det er de rigtige kompetencer, der bliver udviklet i forhold til arbejdspladsens behov og den enkeltes ønsker.

Tilmeld dig inspirationsmødet nu, og kom godt i gang med at styrke kompetenceudviklingen på din arbejdsplads. Tilmeldingsformularen er nederst på siden.

Agenda for mødet:

  • Introduktion til kompetencestrategi – hvorfor og hvordan?
  • Forudsætninger for et succesfuldt arbejde med kompetencestrategi – hvad kræver det?
  • Interview med chefkonsulent i HR Anne Kragholm Nielsen fra Færdselsstyrelsen, som fortæller om erfaringer og resultater halvandet år efter udarbejdelsen af ny kompetencestrategi
  • Inspiration til udarbejdelse af kompetencestrategi
  • Muligheden for rådgivning og konsulentstøtte fra Kompetencesekretariatet

Hvornår?

  • Torsdag d. 28. november 2024, kl. 09:30-11:00.

Tilmeldingen lukker d. 25. november kl. 12.00.

Hvem?

Mødet er for ledere, tillids- og medarbejderrepræsentanter, HR og medlemmer af SU/MIO og kompetenceudvalg eller lignende udvalg, der arbejder med kompetenceudvikling på arbejdspladsen.

Du skal være ansat på en statslig arbejdsplads eller ansat på en selvejende institution og være omfattet af en CFU-fællesoverenskomst eller akademikeroverenskomst for at kunne deltage i mødet.

Hvor?

Møderne foregår virtuelt via Microsoft Teams. Vi sender dig et link til inspirationsmødet, når tilmeldingsfristen er udløbet.

Tilmeld dig inspirationsmødet

Kontakt

Kirsten Lotze

Konsulent

Marianne Svanberg

Konsulent
Obs
Skjul nyheder