Logo: Kompentencesekretariatet
Søg
Luk menu

Akademiker-fondspuljen er lukket – åbner igen d. 2. marts 2021

Den Statslige Kompetencefond lukker i dag for ansøgninger fra akademikere. Nye midler bliver tilført den 2. marts 2021 kl. 10.00. De resterende puljer kan fortsat søges.

Det Statslige Kompetencefonds puljer.

På under et døgn har vi modtaget godt 900 ansøgninger til Akademiker-fondspuljen. Der er ansøgninger for et markant større beløb, end det der er afsat til den nuværende periode 1. december til den 1. marts. Derfor lukker Akademiker-fondspuljen fra udgangen af i dag den 2. december kl. 23.59.

Fra den 3. december og frem til den 2. marts 2021 kl. 10.00 vil alle ansøgninger fra akademikere blive afvist.

Alle statsligt ansatte, der er omfattet af andre overenskomster end akademikernes, vil fortsat kunne søge fondsstøtte i de fire andre fondspuljer.

Gør din ansøgning klar til d. 2. marts 2021

Puljen til statsligt ansatte akademikere er åben frem til kl. 23.59. Når du ikke at få indleveret din ledergodkendte ansøgning, så har du mulighed for at gøre din ansøgning klar til den 2. marts, hvor der igen er midler i  Akademiker-fondspuljen.

Det er dog vigtigt, at din leder ikke godkender ansøgningen, inden puljen igen er åben d. 2. marts 2021 kl. 10.00.

Når du indsender din ansøgning, bliver den i første omgang sendt til godkendelse hos din leder. Først når din leder godkender ansøgningen, er den indsendt til Den Statslige Kompetencefond. Godkender din leder ansøgningen før puljen er åben, så bliver ansøgningen automatisk afvist.

På samme måde er det også vigtigt, at du ikke søger om støtte til en aktivitet, der er påbegyndt ved ansøgningstidspunktet. Ansøger du fx d. 2. marts 2021, må din aktivitet tidligst starte den 3. marts 2021.

Se alle regler om fonden, og læs hvad de enkelte fondspuljer giver støtte til.

Ansøgere får direkte besked

De mange indsendte ansøgninger fra akademikere bliver behandlet af Kompetencesekretariatet og overenskomstparterne. Alle ansøgere får direkte besked, når ansøgningen er behandlet i løbet af de kommende uger. Beskeden bliver sendt til ansøgeren via fondssystemet. Det er også her, du finder ansøgningsskemaet.

Midlerne fordeles efter først-til-mølle-princippet.

5 puljer i én fælles fond

Den Statslige Kompetencefond er inddelt i 5 puljer.  Nedenfor ses de 5 puljer med links til oversigter over de faglige organisationer, der er organiseret i centralorganisationerne. Det kan være en hjælp til at finde frem til, hvilken fondspulje du tilhører.

  • Akademikerne: DJØF, DM, IDA, HOD, GL med flere.
  • CO10: Politiforbundet, Centralforening for Stampersonel, Dansk Told- & Skatteforbund, Dansk Sygeplejeråd med flere.
  • LC: Frie Skolers Forhandlingsfællesskab, Uddannelsesforbundet, Danmarks Lærerforening med flere.
  • OAO - HK Stat: HK Stat, herunder HK Trafik og Jernbane.
  • OAO - Øvrige: 3F, HKKF, Fængselsforbundet, Serviceforbundet, FAKK, Dansk Jernbaneforbund og Dansk Metal med flere.

Er du i tvivl om hvilken overenskomst, du er omfattet af, så se evt. din ansættelseskontrakt, hvor det ofte fremgår, hvilken faglig organisation, der har indgået din overenskomst.

Forbehold for ændringer i mulighederne for støtte

De statslige overenskomstparter i fondsgrupperne får løbende information og erfaringer fra ansøgninger i fonden. Dette kan medføre et ændret fokus i, hvordan midlerne prioriteres.

Den Statslige Kompetencefonds logo.

Obs
Skjul nyheder