Menu
Søg

Testansvarlig i Erhvervsstyrelsen: Det er vigtigt at få papir på det, man kan

Testansvarlig i Erhvervsstyrelsen, Hanne Brandt fik midler fra Den Statslige Kompetencefond til kurset ”Eksamineret Test Manager”. Kurset bidrog til at gøre Hanne skarp og konkurrencedygtig på markedet.

Kvinde på kontor ved computer

”Det var godt at få termerne helt på plads – og meget inspirerende og brugbart med alle de nye eksempler. Jeg fik nogle gode greb til at gøre mit arbejde nemmere”, siger Hanne om kurset, som hun afsluttede med en virtuel eksamensopgave.

Portrætfoto af Hanne Brandt
Hanne Brandt

Kompetenceudvikling bærer frugt

Hanne og hendes test kollegaer arbejder med at teste softwareløsninger. I øjeblikket handler det, for Hanne, om den næste generation af digital post’s Visningsklient, hvor Hanne tester virksomhedsdelen. Testfeltet kræver, at man konstant er opdateret på de nyeste IT- og teknikløsninger, og derfor sørger Hanne for at tage så mange relevante kurser som muligt:

”Det er af afgørende betydning, at man hele tiden dygtiggør sig på dette felt. Og det er meget vigtigt at få papir på det, man kan. Så det gør jeg meget ud af. De kurser jeg har været på, har løftet både mig og styrelsen.”

Hanne vurderer, at Erhvervsstyrelsen står stærkt på markedet:

“Vi står kompetencemæssigt stærkt, også i forhold til vores leverandører.”

Hurra for Kompetencefonden

At Erhvervsstyrelsens testansvarlige er så dygtige, skyldes ikke mindst, at de har fået midler fra Den Statslige Kompetencefond til deres kompetenceudvikling:

”Det er så fantastisk, at Kompetencefonden findes! Det offentlige har som regel ikke mange midler til kompetenceudvikling, og inden jeg begyndte at søge fonden, havde jeg derfor flere år med stilstand, som selvfølgelig var frustrerende.”

Men sådan er det ikke længere, og Hanne har allerede sendt den næste ansøgning afsted til Den Statslige Kompetencefond. Næste gang skal kompetenceudviklingen bestå i at blive eksamineret scrum master, og alle Testansvarlige i Erhvervsstyrelsen har meldt sig til kurset. Til gavn og glæde for Hanne og hendes kollegaer, Erhvervsstyrelsen, og ikke mindst alle de virksomheder og borgere, hun tester de tekniske løsninger for.  

Det er så fantastisk, at Kompetencefonden findes!

Hanne Brandt

Obs