Menu
Søg

Informationsmøde: Bedre til ord, tal og IT

Kom til et uforpligtende online informationsmøde og hør om den nye indsats for OAO-ansatte i staten ”Bedre til ord, tal og IT”.

screening computer

På mødet vil vores fondsrådgivere, René og Sølvi, fortælle om den nye indsats for OAO-ansatte i staten ”Bedre til ord, tal og IT” i Den Statslige Kompetencefond. Vi fortæller om rammerne for indsatsen, hvad man kan søge til og hvordan. Vi vil komme ind på de typer af undervisning, man kan søge til, og vi kommer med gode råd til, hvordan I kan gribe en proces an på jeres arbejdsplads.

Agenda for mødet:

Som arbejdsplads kan I nu søge midler til støtte af screeningforløb og undervisning på Forberedende voksenundervisning (FVU i dansk, matematik, IT og engelsk) eller Ordblindeundervisning (OBU) for ansatte på OAO-overenskomst. Støtten omfatter økonomisk tilskud til vikardækning eller lønkompensation på arbejdspladsen.

Hør om:

  • Retningslinjer for indsatsen
  • Hvilke aktiviteter, der kan søges støtte til
  • Hvilket tilskud, der kan søges
  • Hvordan I kan tilrettelægge en proces
  • Hvordan I søger støtte

Hvornår bliver arrangementerne afholdt næste gang?

  • Mandag den 27. februar kl. 14.00-15.00
  • Onsdag den 29. marts kl. 9.00-10.00

Der kommer løbende flere datoer.

Der er et begrænset antal pladser, så skynd dig – de fordeles efter først til mølle. Tilmeldingen lukker dagen før mødernes afholdelse.

Hvem?

Mødet er for alle, der ønsker inspiration til, hvordan I kan sætte en indsats i gang på jeres arbejdsplads, så I kan imødekomme de stigende krav til dansk, regning/matematik, IT og engelsk i opgaveløsningen. Du kan fx være leder, tillidsrepræsentant for OAO-ansatte eller HR-medarbejder på en statslig arbejdsplads, der skal understøtte en indsats.

Du kan også være ansat i en faglig OAO-organisation eller på en uddannelsesinstitution, der udbyder undervisning inden for FVU og OBU.

Hvor?

Møderne bliver afholdt virtuelt via Skype for Business. Har du ikke mulighed for at have Skype for Business installeret på din computer, så er der heldigvis en anden måde at deltage på. Hent Statens Its guide.

Informationsmøde: Bedre til ord, tal og IT

"*" indicates required fields

Tilmelding*
Navn*

Kompetencesekretariatets privatlivspolitik

Kompetencesekretariatet opbevarer dine personoplysninger ind til mødet har fundet sted. Herefter sletter vi dine oplysninger. Læs vores politik nedenfor.
Privatilivspolitik*
Kompetencesekretariatet opbevarer dine personoplysninger ind til mødet har fundet sted. Herefter sletter vi dine oplysninger.

Se privatlivspolitik.

Kontakt

Vi sidder klar til at besvare de spørgsmål du måtte have om indsatsen og hjælpe jeres arbejdsplads i gang.

René Hansen
Fondsrådgiver
Sølvi Rask
Fondsrådgiver

Kompetencesekretariatets tilbud er finansieret via den statslige overenskomst. Derfor koster det ikke noget at deltage i mødet.

Obs