Logo: Kompentencesekretariatet
Søg
Luk menu

Søg støtte til kurser i IT og digitalisering i OAO-fondspuljerne

OAO Øvrige-fondspuljen og HK Stat fondspuljen støtter individuelle aktiviteter og kurser, som har fokus på IT og digitalisering.

Du kan også søge støtte til arbejdspladsen

Overenskomstparterne fra samme fondspuljer har besluttet en særlig indsats, ”Bedre til ord, tal og IT”, hvor det også er muligt at få støtte til lønkompensation for medarbejdere, der har behov for grundlæggende, digitale kompetencer.

Derfor skal du søge

Digitale løsninger og brug af IT er en del af alle jobs i dag. Flere og flere arbejdsopgaver udføres i digitale systemer, og brug af IT spiller en stadig større rolle i arbejdslivet.

I dag stilles der på alle arbejdspladser krav om, at medarbejdere kan bruge digitale programmer, finde informationer på nettet, kommunikere via e-mails og begå sig i forskellige, elektroniske systemer.

Når jobkravene ændrer sig, er det vigtigt, at medarbejdernes kompetencer også følger med.

Derfor har overenskomstparterne bag Den Statslige Kompetencefond besluttet, at der i OAO Øvrige- og HK Stat-fondspuljerne skal være gode muligheder for at få økonomisk støtte til kurser, der løfter medarbejderens digitale kompetencer.

Det kan du søge støtte til

OAO Øvrige-fondspuljen og HK Stat fondspuljen støtter individuelle aktiviteter og kurser, som har fokus på IT og digitalisering.

Det kunne fx være kurser i Microsoft Office, PC-kørekort, programmering, virtuel mødeafholdelse, infografik og opsætning af hjemmesider og meget andet.

Vi sidder klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have om indsatsen og hjælpe jeres arbejdsplads i gang.

Udfyld og bliv ringet op

Bliv ringet op, og hør om ‘Bedre til ord, tal og IT’

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Navnet på din arbejdsplads.

René Hansen

Fondsrådgiver

Sølvi Rask

Fondsrådgiver
Obs
Skjul nyheder