Logo: Kompentencesekretariatet
Søg
Luk menu

Faglig stærk student til Kompetencesekretariatet 

Brænder du for at gøre en forskel for udviklingen af statens arbejdspladser? Så søg stillingen som student hos Kompetencesekretariatet.

Foto af Barnekow Hus hvor Kompetencesekretariatet har adresse.

Vil du arbejde med administration og forvaltning i et spændende og udviklingsorienteret miljø og samtidig bidrage til kompetenceudvikling af statens arbejdspladser? Så er et studierelevant job i Kompetencesekretariatet helt sikkert noget for dig.

Vi lægger vægt på at kunne tilbyde et attraktivt studiejob med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Ud over samarbejde, sparring og videndeling internt i Kompetencesekretariatet vil du få kontakt med vores brugere fra forskellige statslige arbejdspladser og eksterne samarbejdspartnere.

Ansøgningsfrist den 14. april 2024

Send din ansøgning inkl. CV og karakterudskrift fra din uddannelse senest søndag den 14. april 2024. Du ansøger via linket nedenfor.

Der vil blive afholdt jobsamtaler løbende.

Stillingen

Vi tilbyder et job med god mulighed for udvikling og indflydelse på de konkrete arbejdsopgaver.  Stillingen er på ca. 15 timer pr. uge med fleksibel tilrettelæggelse og hensyn til undervisning og eksamenslæsning. Som student vil du opleve et arbejdsmiljø med forskellige opgaver og samarbejdsrelationer, men også med et stort individuelt ansvar.

Du skal arbejde med:

  • Administration af Den Statslige Kompetencefond herunder controlling
  • Brugerkontakt herunder besvarelse af mails og telefoner
  • Løbende regnskabsopgaver
  • Diverse ad hoc opgaver.

Om dig

Du er studerende eksempelvis inden for samfundsvidenskab eller humaniora med interesse for administration, analyser og kompetenceudvikling på statslige arbejdspladser og har et par år tilbage af din uddannelse.

Som person er du ansvarsbevidst, har en positiv tilgang og mod på at lære nyt. Du har bredt kendskab til IT herunder Excel og har lyst til arbejde med vores forskellige it-systemer.

Hvem vi er

Kompetencesekretariatet er de statslige overenskomstparters fælles sekretariat for kompetenceudvikling. Kompetencesekretariatet varetager administrationen af Den Statslige Kompetencefond samt bistår statens arbejdspladser med rådgivning inden for kompetenceudvikling.

Yderligere oplysninger

Du er velkommen til at kontakte Budget og regnskabschef Lene Skovgaard Holm eller Lasse Højmark Petersen, hvis du har spørgsmål. Ansættelse sker i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og HK Stat. Du kan læse mere om Kompetencesekretariatet på siden om os.

Lene Skovgaard Holm

Budget- og regnskabschef

Lasse Højmark Petersen

Fuldmægtig
Obs
Skjul nyheder