Logo: Kompentencesekretariatet
Søg
Luk menu

Året vi aldrig glemmer

Kompetencesekretariatet ser tilbage på et begivenhedsrigt år med nye arbejdsmetoder i en corona-tid.

Jule-relaterede sager som gran, appelsiner, nellike og kanel.

Ligesom i resten af Danmark blev omstillingsparat nøgleordet for os. I rådgivningen inviterede vi til inspirationsmøder om kompetenceudvikling via Skype og mundbind og håndsprit blev en fast del af de rådgivende konsulenters værktøjskasse. Flere statslige arbejdspladser har fået et kig ind i vores alle sammens hjem, når kontorpladsen blev til et hjemmekontor og kompetencer i at arbejde på distancen blev udviklet.

Hvad hjemmearbejdet bød på

I 2020 har Kompetencesekretariatet lavet en ny hjemmeside med et væld af nye vidensartikler om kompetenceudvikling, behandlet flere tusind ansøgninger til Den Statslige Kompetencefond, fået ny konstitueret sekretariatschef og så har vi udviklet en række nye værktøjer til kompetenceudvikling og redesignet nogle af vores gamle dialogværktøjer, bl.a.:

Kompetencedialogen der fører jer igennem vigtige samtaler og frem til en kompetencestrategi eller gruppeudviklingsplan.

Alle værktøjer er frit tilgængelige på vores hjemmeside.

1 år med Den Statslige Kompetencefond

Den 4. september 2020 fyldte Den Statslige Kompetencefond et år. På årsdagen havde 6.085 statsansatte fået støtte på i alt 102.026.491 kr. Disse tal er siden vokset til at 8.027 statsansatte har fået støtte på i alt 137,1 mio. kr (tal fra den 4. september 2019 til og med 16. december 2020). Særligt akademiker-fondspuljen bliver hurtigt tømt ved hver fondsrunde. I fondspuljerne CO10, LC, OAO – HK Stat og OAO – Øvrige er der (på nuværende tidspunkt) stadig midler at søge.

Kompetencesekretariatets bedrifter i 2020.

2021

Vi ser frem til et spændende 2021 med ny overenskomst, rådgivninger og ny viden om kompetenceudvikling. Vi glæder os til at fortsætte med at gøre vores ypperste for at fremme og styrke værdiskabende og strategisk kompetenceudvikling i det nye år. Både for den enkelte medarbejder og statens arbejdspladser.

Du og dine ønskes en glædelig jul og et godt nytår fra Kompetencesekretariatet.

Bedste hilsner, på vegne af hele Kompetencesekretariatet

Anne-Kathrine Mandrup

Anne-Kathrine Mandrup Administrationschef i Kompetencesekretariatet

Obs
Skjul nyheder