Logo: Kompentencesekretariatet
Søg
Luk menu

Sådan gør du din ansøgning klar

Er du omfattet af Akademiker-fondspuljen, HK Stat-fondspuljen, LC-fondspuljen eller CO10-fondspuljen, så kan du med fordel notere 7. juni kl. 10, hvor puljerne igen er åbne for ansøgninger. Få råd til din ansøgning her.

Blomster på et kirsebærtræ
Foto: Timo Vijn, Unsplash.com

Den 7. juni 2022 kl. 10 vil der igen være midler i alle Den Statslige Kompetencefonds puljer. Det vil sige, at Akademiker-fondspuljen, HK Stat-fondspuljen, LC-fondspuljen og CO10-fondspuljen igen vil være åbne for ansøgninger.

Se også: På disse datoer tilfører vi i OK21 nye midler i fonden

Fondspuljerne plejer at blive tømt meget hurtigt, og du kan med fordel forberede din ansøgning, inden fondspuljerne åbner.

OAO-Øvrige puljen er stadig åben

Der er fortsat midler at søge i OAO-øvrige puljen, så hvis du er omfattet af denne, behøver du ikke at vente.

OAO Øvrige-fondspuljen – Offentligt Ansatte Organisationers pulje for andre organisationer end HK Stat.

Indsend din ansøgning her

Gør ansøgningen klar – men få leder til at vente

Planlægger du at ansøge, kan du allerede nu gøre din ansøgning klar. Det er dog vigtigt, at din leder ikke godkender ansøgningen, inden puljerne igen er åbne den 7. juni 2022 kl. 10.

Når du har udfyldt din ansøgning, skal du sende den til godkendelse hos din leder. Det foregår i ansøgningssystemet. Først når din leder godkender ansøgningen, er den indsendt til Den Statslige Kompetencefond. Det er afgørende, at din leder ikke godkender ansøgningen, før puljen er åben.

Husk, at du ikke må søge om støtte til en aktivitet, der er påbegyndt ved ansøgningstidspunktet. Ansøger du fx den 7. juni, må din aktivitet tidligst starte den 8. juni 2022.

Se fondspuljernes status på fondens side

Det plejer at gå hurtigt, når særligt Akademiker-fondspuljen og HK Stat-fondspuljen åbner, hvilket medfører et stort pres på vores system. Så selvom vi gør alt, hvad vi kan, så er der en sandsynlighed for, at ansøgningssiden vil have udfald i løbet af åbningsdagen, ligesom det store antal ansøgninger medfører lidt længere sagsbehandlingstid. Derfor håber vi på din tålmodighed - vi vil løbende holde dig opdateret om driften på Den Statslige Kompetencefond, hvor du altid kan se, hvilken status fondens puljer har – og dermed om de enkelte puljer er åbne for ansøgninger. Puljernes status er til enhver tid markeret i grøn, gul eller rød, hvor gul indikerer, at en pulje snart lukker.

Ændringer i fondspuljernes status annonceres også via Kompetencesekretariatets profiler på Facebook og LinkedIn.

Ved fondsåbning, tirsdag den 5. oktober, åbner vi for telefonerne kl. 9.

33 18 69 69

Særlig telefontid den 5. oktober: Ved fondsåbning sidder vi klar ved telefonerne kl. 9-15

Find medarbejder

Find kontakt information i listen over medarbejdere.

Sociale medier

Vi opdaterer, lytter og snakker både på Facebook og LinkedIn.

Obs
Skjul nyheder