Logo: Kompentencesekretariatet
Søg
Luk menu

Dialogkort. Få en konstruktiv retning til strategisk kompetenceudvikling

Med dialogkortene kan I frit vælge mellem nogle forskellige temaer, der alle skaber en konstruktiv dialog og retning for kompetenceudviklingen på jeres arbejdsplads.

Medarbejdere gennemfører workshop om kompetenceudvikling

Det får I med dialogkortene

Det er ikke på alle arbejdspladser, at kompetenceudvikling er et naturligt samtaleemne – og det kan være svært at vide, hvordan man kan starte dialogen på en god og simpel måde.

Med dialogkortene får I nogle temaer, som I frit kan vælge imellem og mikse – alt efter jeres behov. Alle dialogkortene danner rammen for en god, simpel og konstruktiv dialog, der sætter retning for jeres fremadrettede arbejde med kompetenceudvikling.

Hvem kan bruge dialogkortene

Dialogkortene henvender sig til samarbejdsudvalget, MIO, afdelinger, grupper og teams.

Sådan anvender I dialogkortene

I henter blot de dialogkort ned, der er væsentlige for jer i jeres drøftelser om aktuel status på kompetenceudviklingsindsatsen og fremadrettede indsatser.

dialogkort om strategisk kompetenceudvikling

Få hjælp af Kompetencesekretariatet

Hvis du ønsker hjælp til at gennemføre dialogkortene, kan Kompetencesekretariatets konsulenter også facilitere hele processen på en workshop hos jer.

Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder direkte rådgivning, som er skræddersyet til jeres arbejdsplads’ behov og udfordringer.

Husk, at Kompetencesekretariatets tilbud er finansieret i den statslige overenskomst. Det betyder, at vores hjælp og rådgivning allerede er betalt.

Obs
Skjul nyheder