Logo: Kompentencesekretariatet
Søg
Luk menu

Online inspirationsmøde: Forskellige veje til udviklingen af gruppens kompetencer

Gruppeudviklingssamtalen (GRUS) er et vigtigt redskab til at omsætte arbejdspladsens strategiske målsætninger til konkrete aktiviteter for afdelinger og grupper. Der er mange måder at gennemføre en GRUS på, og vi vil på mødet præsentere forskellige muligheder.

Flere mennesker deltager i et online møde

Obs.: Dette møde er afholdt.

I vores arrangementskalender kan du se alle vores kommende arrangementer. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv orienteret, når vi annoncerer nye inspirationsmøder.


Vil du gerne blive klogere på, hvordan gruppeudviklingssamtaler kan styrke jeres strategiske kompetenceudvikling og have inspiration til, hvordan I kan gribe arbejdet an på din arbejdsplads, så tilmeld dig inspirationsmødet i dag.

Hvad er gruppeudviklingssamtaler?

I praksis foregår gruppeudviklingssamtaler (GRUS) som en samtale mellem en leder og en gruppe medarbejdere, hvor formålet er at drøfte og aftale gruppens opgaver, samlede kompetencer og behov for udvikling i henhold til organisationens strategi. Det er et effektivt redskab til at sikre, at organisationens forretningsstrategi og kompetencestrategi udmøntes på lokalt niveau.

Således bygger GRUS bro mellem arbejdspladsens overordnede mål og medarbejdernes individuelle og fælles udvikling. GRUS kan desuden med fordel bruges som supplement til den individuelle MUS.

Agenda for mødet:

  • Gruppeudviklingssamtalen – hvad kan den, og hvorfor er den en god idé?
  • Inspiration til forskellige veje til at gennemføre gruppeudviklingssamtaler
  • Præsentation af Kompetencesekretariatets værktøjer til gruppeudviklingssamtaler og mulighed for rådgivning

Hvornår?

  • [Lukket for tilmeldinger] Onsdag d. 17. april, kl. 9:30-11:00
  • [Lukket for tilmeldinger] Mandag d. 22. april, kl. 9:30-11:00

Tilmeldingen for møderne lukkes hhv. d. 15. april og d. 18. april.

Hvem?

Mødet er for ansatte på statslige arbejdspladser og selvejende institutioner, der følger en CFU-fælles- eller akademikeroverenskomst.

Mødet henvender sig til ledere og medarbejdere, tillids- og medarbejderrepræsentanter (TR), HR og personalefunktioner samt medlemmer af SU/MIO og kompetenceudvalg eller lignende udvalg, der arbejder med kompetenceudvikling på arbejdspladsen.

Hvor?

Møderne foregår virtuelt via Microsoft Teams. Vi sender dig et link til inspirationsmødet, når tilmeldingsfristen er udløbet.

Kontakt

Kirsten Lotze

Konsulent

Marianne Svanberg

Konsulent

Obs
Skjul nyheder