Logo: Kompentencesekretariatet
Søg
Luk menu

Online inspirationsmøde: Kompetenceudvikling og samarbejdsudvalgenes rolle – et styrket fokus

Bliv klogere på, hvilken rolle samarbejdsudvalgene (SU) skal spille i relation til kompetenceudvikling, og få inspiration og værktøjer til, hvordan du konkret kan gribe arbejdet an på din arbejdsplads.

Samarbejdsudvalgene understøtter kompetenceudvikling

Samarbejdsudvalgene (SU) har mange forskellige opgaver at tage sig af og ét af dem er kompetenceudvikling. Der er i Kompetenceaftalen beskrevet, hvilke opgaver det handler om, men der er ikke konkrete anvisninger på, hvordan man går til opgaverne.

Trods aftaler og gode intentioner kan det være svært i en travl hverdag at få skabt de gode rammer for kompetenceudvikling og få tingene til at fungere i praksis. Derfor kan det være godt at lade sig inspirere af andre.

Har du lyst til at blive klogere på, hvilken rolle SU skal spille i relation til kompetenceudvikling, og vil du gerne have inspiration og værktøjer til, hvordan du konkret kan gribe arbejdet an, så tilmeld dig mødet.

Deltag gerne flere fra samme SU/MIO så I kan drøfte det, I har hørt, når I kommer hjem.

Agenda for mødet:

  • SU's rolle i arbejdet med kompetenceudvikling.
  • Inspiration til hvordan SU medlemmerne konkret kan understøtte arbejdet med kompetenceudvikling og gøre det både strategisk og systematisk.
  • Bliv inspireret af arbejde med kompetenceudvikling ved Air transport Wing. Mød oberstløjtnant, stabschef og næstkommanderende Lau Harbo Holmstrøm, flyverspecialist, fællestillidsrepræsentant og næstformand i SU Karina Brandstrup, og seniorsergent, sagsbehandler for kompetenceudvikling Leif Poulsen, som fortæller om deres erfaringer med at sætte kompetenceudvikling på dagsorden og få det til at virke i praksis.
  • Præsentation af værktøjer og muligheder, som kan hjælpe arbejdspladserne med at skabe rammer og vilkår for deres kompetenceudvikling.

Hvornår?

  • Torsdag d. 5. september, kl. 9:30-11:00
  • Torsdag d. 19. september, kl. 9:30-11:00

Tilmeldingen for møderne lukkes hhv. d. 2. september og d. 16. september – begge dage kl. 12.00.

Hvem?

Mødet er for ansatte på statslige arbejdspladser og selvejende institutioner, der er omfattet af CFU-fælles- eller akademikeroverenskomst.

Mødet er målrettet medlemmer, suppleanter og sekretærer fra samarbejdsorganisationer - SU/MIO og kompetenceudvalg samt HR. Øvrige med interesse for emnet er velkommen til at deltage.

Hvor?

Møderne foregår virtuelt via Microsoft Teams. Vi sender dig et link til inspirationsmødet, når tilmeldingsfristen er udløbet.

Tilmeld dig inspirationsmødet: Kompetenceudvikling og samarbejdsudvalgenes rolle - et styrket fokus

Kontakt

Kirsten Lotze

Konsulent

Lise Lotte Beck Andersen

Konsulent

Obs
Skjul nyheder