Logo: Kompentencesekretariatet
Søg
Luk menu

Inspirationsmøde: Styrk arbejdspladsens MUS-proces

Bemærk: Tilmeldingen til møderne er lukket. Det er dog muligt at booke en opringning. Mødet foregår online og finder sted d. 27. oktober og igen d. 23. november 2023.

Tegning af to personer der gennemfører MUS.

MUS er et vigtigt redskab til udvikling på arbejdspladsen og i medarbejdernes kompetenceudvikling. MUS er også et vigtigt strategisk redskab til at sikre sammenhæng mellem arbejdspladsens og den enkeltes udvikling og mål.

Vær med til inspirationsmødet, hvor vi gennemgår tematikker og redskaber, som er centrale for en god MUS – både for medarbejder og arbejdsplads. Mødet henvender sig både til HR, nye ledere og til ledere som ønsker at opfriske og sætte fornyet fokus på MUS.

På mødet får du både gode råd til forberedelse af MUS, til selve samtalen og til opfølgning på samtalen. Det sikrer, at der efter mødet er en klar aftale om medarbejderens udvikling.

Inspiration fra Nationalmuseet og Sydøstjyllands Politi

På mødet kan du møde Charlotte Toftedal, HR Chefkonsulent ved Nationalmuseet. Nationalmuseet har forskellige MUS-koncepter. Charlotte vil fortælle om de forskellige koncepter og dele ud af MUS-erfaringerne fra sin arbejdsplads.

På mødet kan du møde Helle Holm Nørregaard, Sektionsleder for Anklagemyndighedens Administrative Enhed ved Sydøstjyllands Politi. Helle har stor erfaring med at køre MUS-samtaler på kreative måder. Hun vil dele ud af sine erfaringer og give gode råd til ledere, der ønsker at give MUS et nyt pust.

Dagsorden for mødet:

  • Hvordan kan du få mest ud af MUS, både før, under og efter samtalen?
  • Hvordan kan du hjælpe med at sætte konkrete mål i aftalen?
  • Inspiration fra en statslig arbejdsplads
  • Hvordan kan Kompetencesekretariatet hjælpe din arbejdsplads med udvikling af MUS?

Tidspunkter for arrangementerne:

  • Den 27. oktober 2023 kl. 09:30-11:00
  • Den 23. november 2023 kl. 09:30-11:00

Tilmeldingsfrist var mandag d. 23. oktober og 17. november. Begge dage kl. 9.

Efter tilmeldingsfristen bliver link til inspirationsmødet udsendt pr. e-mail.

Hvem kunne deltage?

Mødet er for ansatte på statslige arbejdspladser og selvejende institutioner, der følger en CFU-fælles- eller akademikeroverenskomst. Mødet henvender sig både til HR, nye ledere og til ledere som ønsker at opfriske og sætte fornyet fokus på MUS.

Hvor fandt møderne sted?

Møderne foregår virtuelt via Microsoft Teams.

Tilmeldingen er lukket

Tilmeldingen til inspirationsmødet er lukket, men skriver du dine kontaktoplysninger nedenfor, ringer vi dig op til en samtale om mulighederne for rådgivning.

Husk, at alle Kompetencesekretariatets tilbud allerede er finansieret i den statslige overenskomst.

Kontakt

Lise Lotte Beck Andersen

Fuldmægtig

Solveig Karin Jensen

Konsulent

Obs
Skjul nyheder