Logo: Kompentencesekretariatet
Søg
Luk menu

Sådan hjalp Kompetencedialogen Brøndby Gymnasium

Brøndby Gymnasiums lærerkollegie har gennemført vores workshop med Kompetencedialogen. Et dialogværktøj, der hjælper medarbejdere og ledere til at gennemføre en gruppeudviklingssamtale eller udvikle en kompetencestrategi. Se en kort video fra workshoppen.

Se den korte video, og hør hvorfor rektor Pia Sadolin, rektor Brøndby Gymnasium, anbefaler andre at bruge Kompetencedialogen.

Kompetencedialogen

Kompetencedialogen er et værktøj, der involverer samarbejdsudvalget, ledere og medarbejdere i en dialog om arbejdspladsens kompetenceudvikling.

Få rådgivning og workshops på din arbejdsplads

Lad os hjælpe jer med at planlægge jeres kompetenceudvikling, så der skabes mere sammenhæng mellem jeres strategiske mål og den igangsætte kompetenceudvikling. 

Vi ved, at forskellige arbejdspladser har forskellige behov og ønsker, så kontakt os. Så kan vi i fællesskab skræddersy et forløb til jer. Det kan foregå i jeres samarbejdsudvalg, på et personale- eller ledermøde, klubmøder eller i andre fora, hvor I drøfter kompetenceudvikling.

Kompetencesekretariatets tilbud er finansieret i den statslige overenskomst. Det betyder, at vores hjælp og rådgivning allerede er betalt.

Kontakt

Kontakt os, og hør om vores tilbud til din arbejdsplads.

Obs
Skjul nyheder