Logo: Kompentencesekretariatet
Søg
Luk menu

Hent og udfyld skemaet: Tjenestemand ansøger Bliv Faglært

Er medarbejderen ansat som tjenestemand, skal der indsendes et skema inden, I kan ansøge Bliv Faglært.

Skemaet skal sendes med sikker post eller krypteret e-mail

Når skemaet er udfyldt, indeholder det personfølsomme oplysninger. For at vi kan håndtere oplysningerne forsvarligt, er det nødvendigt, at du indsender skemaet via en sikker forbindelse.

Overenskomstparterne vil herefter tage stilling til, om medarbejderen kan ansøge Bliv Faglært. Vi sender dig en mail, når din henvendelse er blevet behandlet.

Gem blanketten inden du redigerer den

Skemaet der skal anvendes til at ansøge om tjenestefrihed for tjenestemandsansatte består af en pdf-fil, der skal udfyldes.

Vi anbefaler, at du gemmer pdf-filen på din computer, inden du begynder at udfylde skemaet.

Send sikker e-mail

Hvorvidt du har mulighed for at sende sikre e-mails afhænger af opsætningen af dit e-mailprogram. Da der er tale om personfølsomme oplysninger, er det vigtigt, at din e-mail sendes via en sikker forbindelse.

Som ansat i en myndighed eller virksomhed kan du sende en sikker e-mail til os fra virk.dk. Kompetencesekretariatet kan fremsøges på CVR nr. 11835228.

Send en sikker e-mail krypteret med NemID

Du kan også sende Kompetencesekretariatet en sikker e-mail, som er krypteret med NemID, til adressen personale@kompetenceudvikling.dk

Dit e-mailprogram skal være sat op til sikker e-mail, og du skal bruge Kompetencesekretariatets certifikat til at kryptere e-mailen. På denne side kan du søge og hente Kompetencesekretariatets certifikat – søg på e-mailadressen personale@kompetenceudvikling.dk

Læs mere om sikker e-mail på nemid.nu

Fysisk post

Vælger du at sende uddannelsesaftale og lønsedler som fysisk post, kan det sendes til vores adresse:

Kompetencesekretariatet
Att.: Bliv Faglært
Kristen Bernikows Gade 4, 4. sal
1105 København K

Kontakt

Sølvi Rask

Fondsrådgiver

René Hansen

Fondsrådgiver
Obs
Skjul nyheder